Σεπτεμβρίου 18, 2023

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ

 Πλην όλων των άλλων, το εμβόλιο του κορωνοϊού προκαλεί αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Και αν αυτό δεν ενοχλεί ένα νορμογλυκαιμικό άτομο, μπορεί να έχει σημασία για τους διαβητικούς και ιδιαίτερα αυτούς που παίρνουν ινσουλίνη.

Πρόσφατη μελέτη μάλιστα το κατέδειξε αυτό σε μελέτη ατόμων με διαβήτη τύπου 1 (Diabetes Research and Clinical Practice, September doi.org/10.1016/diabres.2023.110898). 

Προσοχή.


2 σχόλια:

Καβουρης Κυριάκος είπε...

Είχα περίπτωση πατέρα 40 ετων ο οποίος τρείς μήνες μετά τη τρίτη δοση παρουσίασε διαβήτη με γλυκζιομενη αιμοσφαιρίνη 10,5 πήρε αντιδιαβητικη θεραπεία για 4 5 μήνες ,διέκοψε τη θεραπεία, με υπόδειξη των διαβητολογων οι οποίοι ήταν σιγουροι ό,τι δεν οφείλεται στο εμβόλιο, τώρα ειναι ενα χρόνο χωρίς θεραπεία και νορμογλυκαιμικος,οι διαβητολογοι απορούν, εγω όχι και του έκανα κίτρινη κάρτα.
Καβούρης Κυριάκος παιδίατρος Πάτρα

JOHN KAVALIOTIS είπε...



Καλά κάνατε και στείλατε κίτρινη κάρτα. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήσαν ευαισθητοιποιημένοι. Θα είχαμε καλύτερη εικόνα των ανεπιθυμήτων ενεργειών φαρμάκων και εμβολίων. Τελικά φαίνεται πως τοι εμβόλιο αυτό δεν αφήνει κανένα σύστημα ανεπηρέαστο.