Φεβρουαρίου 15, 2024

ΕΜΒΟΛΙΑ, ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ

Στις ΗΠΑ μόλις 1 στους 5 άνω των 60 ετών έλαβε ή επιθυμεί να λάβει το εμβόλιο κατά του RSV.  Στις έγκυες το ποσοστό κάλυψης είναι 16%. (GHN 14-02-2024).

Βέβαια το εμβόλιο είναι καινούριο ακόμη και ίσως κόσμος προσπαθεί να προσαρμοσθεί. Εγώ θα πω ότι αυτά είναι τα "απόνερα" της φανατικής (και "θανατικής") επιβολής του εμβολίου κατά κορωνοϊού. Ο κόσμος άρχισε να αποστρέφεται τα εμβόλια. Τα κλασικά εμβόλια. Η επανεμφάνιση της ιλαράς είναι χαρακτηριστικό δείγμα. Θα ακολουθήσουν πιθανόν και άλλα. 

Η τραγική διάψευση όλων των επισήμων και μη φορέων περί ασφαλείας και αποτελεσματικότητας του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, οι καθημερινοί αιφνίδιοι θάνατοι, οι ανεπιθύμητες ενέργειες, οι συνεχώς αυξανόμενες μελέτες που δείχνουν την καταστροφική δράση του εμβολίου αυτού, οδηγούν τον κόσμο να αμφιβάλλει για όλα τα εμβόλια. Η πιο συχνή ερώτηση είναι αν και τα άλλα εμβόλια είναι mRNA. Καταλαβαίνετε τον φόβο;

Αλήθεια, που είναι όλοι εκείνοι οι λαλίστατοι που έβγαιναν στις TV και μας μιλούσαν με ενθουσιασμό για το σωτήριο εμβόλιο;  Μας κουνούσαν και το δάκτυλο συνεχώς. Προφανώς τώρα αναπαύονται στα κέρδη της δημοσιότητας τους. Που είναι εκείνος ο γραφικός ΓΓ του υπουργείου που απάντησε σε σχετική ερώτηση με το αμίμητο και στομφώδες "το θέμα της ασφάλειας έχει λυθεί οριστικώς". Και αυτός μεν αμείφθηκε, έγινε υφυπουργός. Όμως από παντού αυξάνουν οι επιστημονικές φωνές ότι το εμβόλιο πρέπει να αποσυρθεί πάραυτα και το ότι ένας σώζεται και 14 πεθαίνουν από το εμβόλιο. Τόσο λυμένο ήταν το θέμα. Αυτά και άλλα φοβερά θα δούμε.

Όμως ας μην ξεχνάμε τα κλασικά εμβόλια. 



2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἰ.Κ.: «Αλήθεια, που είναι όλοι εκείνοι οι λαλίστατοι που έβγαιναν στις TV και μας μιλούσαν με ενθουσιασμό για το σωτήριο εμβόλιο; Μας κουνούσαν και το δάκτυλο συνεχώς. Προφανώς τώρα αναπαύονται στα κέρδη της δημοσιότητας τους.»

Σχόλιον: Ἀγαπητέ μου κ. Καβαλιώτη, τά κέρδη τους δέν εἶναι μόνον ἡ δημοσιότης, ἀλλ' ἀνέρχονται σέ πολλά ἑκατομμύρια εὐρώ, ὅπως ἔχουν ἀναρτηθῆ στήν Διαύγειαν. Ὁ γελοιώτερος ὅλων ἔλαβε €759.000, ὁ δέ «σοβαρώτερος», πού τό παίζει καί «ἄνθρωπος τῆς Ἐκκλησίας», καί δή ψάλτης, €34.000.000. Δέν τά λές καί λίγα, καθ' ἥν στιγμήν πολλοί πτωχοί, ἀλλά τίμιοι, ἄνθρωποι στήν χώραν μας ψάχνουν στούς κάδους σκουπιδιῶν καί στά ἀπορρίμματα τῶν λαϊκῶν ἀγορῶν νά βροῦν κάτι φαγώσιμον!

Ανώνυμος είπε...

Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Αθανάσιος Διδάγγελος, Παιδίατρος