Δεκεμβρίου 23, 2007

H ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ" ΜΑΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑ

Είναι γνωστό από χρόνια ότι η Ολυμπιακή Αεροπορία νοσεί βαθύτατα. Νομίζουμε όμως ότι τώρα βρίσκεται στο τελευταίο - προθανάτιο - στάδιο. Ποιος θα δώσει τη χαριστική βολή σ' αυτό το κατασκεύασμα ώστε να μην ταλαιπωρεί άλλο τους δύστυχους πολίτες; Οι οποίοι βέβαια προσφεύγουν σ΄ αυτήν ΜΟΝΟΝ όταν δεν βρίσκουν θέση κάπου αλλού.

Ας δώσουμε ένα ακόμη παράδειγμα στα τόσα υπάρχοντα. Όχι ότι θα ιδρώσει το αυτάκι των αναίσθητων και καλά αμειβόμενων συνδικαλιστών της. Απλώς ίσως για να εκφράσουμε για άλλη μια φορά την αγανάκτηση μας για την "εταιρεία" αυτή που τρώει τα λεφτά των φορολογουμένων Ελλήνων.

Πτήση 272, 21-12-07 από Λονδίνο σε Αθήνα. Ώρα αναχώρησης 09:45. Ξέρετε πότε αναχώρησε; 22.00. Και οι άθλιοι υπάλληλοι κρατούσαν τόσες ώρες το επιβατικό κοινό χωρίς να τους δώσουν κάποια εξήγηση, χωρίς να τους δώσουν κάτι να φάνε ή να πιούνε, χωρίς να τους ζητήσουν συγγνώμην. Έστω και τυπικά. Γιατί όμως; Ποιοί είναι οι επιβάτες; Μπροστά στους άρχοντες της ΟΑ. Που πλημύρισαν τα κανάλια διαμαρτυρόμενοι ότι τους ξεπουλά το κράτος; Ποιοι; Αυτοί που ελάχιστα εργάζονται και πλουσιοπάροχα αμείβονται. Θέλετε συνέχεια; Αφού τα χαράματα έφθασαν Αθήνα, κάποιοι που συνέχιζαν Θεσσαλονίκη, απαίτησαν τουλάχιστον να κοιμηθούν. Δεν δικαιούσθε ήταν η απάντηση. Δεν είναι στις υποχρεώσεις της ΟΑ!!! Και όταν μετά μερικές ώρες πήγαν να πάρουν τις πρώτες πτήσεις για Θεσσαλονίκη, τους απάντησαν ότι όλες οι πτήσεις ήταν κατειλημένες και ότι πιθανόν να έφευγαν την επόμενη ημέρα!!! Και αφού μετά μεγάλη φασαρία τους έβαλαν στην τρίτη ή τέταρτη πτήση προς Θεσσαλονίκη ξέρετε τι τους είπαν; Χάρη σας κάνουμε που σας βάζουμε σε γεμάτη πτήση. Ναι οι αλήτες. Έκαναν και χάρη σε άτομα που είχαν ταλαιπωρήσει επί 24 ώρες.

Και αυτούς τους ανθρώπους τους διατηρεί ακόμη το κράτος. Και συζητά τι θα τους κάνει αν κλείσει η εταιρεία. Μήπως χάσουν τη δουλίτσα τους οι κηφήνες του δημοσίου. Αντί να τους απολύσει αυθωρεί και παραχρήμα. Χωρίς καμμία δικαιολογία.

Ποιος άραγε υπουργός θα σπάσει το απόστημα της εταιρείας αυτής και θα απαλλάξει τον ελληνικό λαό από μια καταχρεωμένη επιχείρηση που κατατρώει την τσέπη του;

Πιστεύουμε ότι ο υπουργός αυτός θα καταγραφεί στην ιστορία του κοινοβουλίου ως ευεργέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: