Νοεμβρίου 10, 2021

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΝΟΣΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ

Πολλά τηλέφωνα από γιατρούς για το θέμα της νόσησης. Νοσούν και μετά την τρίτη δόση. Υπάρχουν και περίεργοι θάνατοι. Για το τελευταίο βέβαια δεν μπορεί να τεκμηριωθεί η σχέση. Για τη νόσηση όμως;  Είναι πλέον σαφώς  αποδεδειγμένο ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει από πρόσληψη του ιού και από νόσηση. Και δεν εννοούμε το ποσοστό αποτυχίας που έχει ένα εμβόλιο (περίπου 10%). Τα ποσοστά νόσησης που αναφέρει ο ΕΟΔΥ και οι κατά τόπους ΥΠΕ έφτασαν και ξεπέρασαν το 25%. Η τάση είναι ανοδική. Και είναι επίσης ανοδική και για τους οδηγούμενους στη ΜΕΘ, ενώ έχουν εμβολιασθεί. Τα στοιχεία είναι δημοσιευμένα στις επίσημες ιστοσελίδες των αρχών και είναι προσβάσιμα σε όλους. 

Θα μου πείτε ωραία, συμβαίνουν αυτά, τέτοια είναι τα ποσοστά τι να κάνουμε. Να μην εμβολιαζόμαστε;  Δεν είπα αυτό. Το κράτος πρέπει  όμως να παρέμβει και να βάλει φραγμούς στους εμβολιασμένους. Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς προφυλάξεις, με ένα απλό χαρτί που λέει ότι κάποτε εμβολιάστηκαν. Χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, χωρίς μέτρα υγιεινής. Οι ανεμβολίαστοι τα προσέχουν όλα αυτά. Φοβούνται και προφυλάσσονται. Οι εμβολιασμένοι έχουν τον αέρα της "ελευθερίας". Πλασματικής πλέον ελευθερίας. Και φυσικά μεταφέρουν και μεταδίδουν.  Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνει κανείς αυτό. Ούτε πια οι γιατροί; Αυτό είναι το πιο λυπηρό. 

Όπως έγραψε ένας αναγνώστης (προηγούμενη ανάρτηση), η ιατρική κοινότητα δεν μιλάει. Πραγματικά, γιατί οι γιατροί υπέκυψαν; Νομίζω τρεις είναι οι ομάδες γιατρών και άρα τα αίτια των συμπεριφορών: α) Είναι αυτοί που υπηρετούν την εξουσία (για δικούς του λόγους ο καθένας). β) Αυτοί που δεν γνωρίζουν, που έχουν άγνοια. Και πλέοντας στην έλλειψη γνώσης θεωρούν ότι όσα λένε είναι σωστά. Τους απαλλάσσει από τη σκέψη και το ψάξιμο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ μικρή. γ) Τέλος είναι αυτοί που φοβούνται. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Η πίεση που υφίστανται είναι μεγάλη. Αντιληπτόν φαντάζομαι. 

Η διαστρέβλωση των εννοιών είναι φοβερή. Δεν υπάρχει πλέον η ιατρική που γνωρίζαμε. Έχουν καταρρίψει κάθε κλασική έννοια. Και την αντικατέστησαν με αναπόδεικτα ιατρικά φληναφήματα. Στον βωμό ποιου πράγματος;    

Άκουσα μια συζήτηση εχθές σε φαρμακείο. Ο πελάτης και η υπάλληλος - φαρμακοποιός.
Λέει ο πελάτης: "δεν εμβολιάστηκα ακόμη, νόσησα και περιμένω να περάσει το διάστημα"
Λέει η υπάλληλος: "μην περιμένεις, τρέξε να εμβολιασθείς, όλοι οι ανεμβολίαστοι θα πεθάνουν. ΄Ετσι  λένε".

Καταλάβατε; Έτσι λένε. Ποιοί όμως; Τι ρήτρες άραγε υπάρχουν για να εξαντληθεί και το τελευταίο φιαλίδιο εμβολίου;  Δεν εξηγείται αλλοιώς τόση πίεση, τόση τρομοκρατία και τόση "πίστη" στο ότι το εμβόλιο αποτελεί μονόδρομο. Ένα εμβόλιο που δεν σε προστατεύει από τη μόλυνση, τη νόσηση, τη ΜΕΘ. Άρα ένα σκεύασμα που δεν είναι εμβόλιο, σύμφωνα με τους ορισμούς που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 



 

3 σχόλια:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ είπε...

εγώ πάλι πιστεύω ότι οί πιό πολλοί συνάδελφοι ανήκουν στήν δεύτερη κατηγορία , ΟΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ , ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΙΠΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ , ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ , ΚΛΠ

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Αντιγράφω από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΥΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. Όλα τα έως τώρα εμβόλια περιείχαν κάποιο αντιγόνο. Τα εμβόλια έναντι του SARS- Cοv-2 (και τα τέσσερα που κυκλοφορούν στην ΕΕ) δεν περιέχουν αντιγόνο, αλλά «οδηγίες» που υποδεικνύουν στα κύτταρα του ανθρώπου τον τρόπο παρασκευής αντιγόνου. Το αντιγόνο αυτό είναι ταυτόσημο με ένα μικρό τμήμα του πραγματικού ιού.
Μέ απλά λόγια, το ανθρώπινο σώμα γίνεται εργοστάσιο παρασκευής αντιγόνου με βάση το πρότυπο των «οδηγιών». Στη συνέχεια ο οργανισμός αναγνωρίζει ως ξένο το αντιγόνο που παρήγαγε ο ίδιος και κινητοποιεί τον μηχανισμό άμυνας.

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΦΩΤΗΣ Ι είπε...

Ηιατρικη ειχε βαλτωσει ηδη πριν τηνεμφανιση του SARS- Cοv-2
Αλλα τωρα με την απολυταρχια της πολυεθνικης κυριαεχιας των φαρμακευτικων εταιρειων επιχειρουν να επιβαλλουν νεα κριτηρια ιατρικης δεοντολογιας που δεν εχουν να κανουν με την Υγεια του ανθρωπου και την επιβιωση του αλλα με την συναλλαγματικη εξαργυρωση της αναλωσιμοτητας του