Νοεμβρίου 05, 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, Η ΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο από το πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης δημοσιεύθηκε πρόσφατα. Με πολύ απλό λόγο θα έλεγα ότι οι συγγραφείς διαπίστωσαν πως η ακίδα του κορωνοϊού (και ειδικά η μακρού μήκους) μπορεί να αναστέλλει τον μηχανισμό που επιδιορθώνει τις βλάβες του DNA. Στη διαδικασία συνεχούς πολλαπλασιασμού των κυττάρων προκύπτουν βλάβες όπου ακριβώς παρεμβαίνει ο μηχανισμός και τις διορθώνει και άρα όλα συνεχίζουν κανονικά. Αν ο μηχανισμός αυτός διακοπεί τότε μπορεί να προκύψουν πλείστες όσες παθολογικές καταστάσεις, μεταξύ των οποίων καρκινογενέσεις και αυτοάνοσα. 

Εάν αυτό συμβεί και με το εμβόλιο (που εισάγει την πληροφορία παραγωγής ακίδας από τον οργανισμό μας), όπως πιστεύουν οι συγγραφείς, καταλαβαίνει κανείς τι πρόκειται να ακολουθήσει εντός των προσεχών ολίγων  ετών.         


Viruses 2021, 13, 2056. https://doi.org/10.3390/v13102056


 

2 σχόλια:

Δημήτριος Μπούρας είπε...

Δυστυχώς παρακολουθούμε ένα πείραμα σε πολύ μεγάλη κλίμακα, όπου οι πειραματιστές επιλέγουν προδικάζοντας τί θα καταγράψουν και τί όχι. Όσοι καταλαβαίνουν από πειραματισμό, καταλαβαίνουν που οδηγεί αυτή η πρακτική.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ είπε...

Αγαπητέ κ. Καβαλιώτη πολύ φοβάμαι πώς ο,τι και να επακολουθήσει δεν θα συσχετίζεται ποτέ με τον εμβολιασμό.