Ιουνίου 14, 2022

ΕΜΒΟΛΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ

 Η εφημερίδα Εl Mundo της Ισπανίας αναφέρει ότι η αστυνομία κατηγορεί πρόεδρο πολύ μεγάλης εταιρείας ότι πλήρωσε πολλά λεφτά για να γραφτεί στο μητρώο εμβολιασθέντων χωρίς να έχει εμβολιασθεί κανονικά αλλά έχοντας λάβει πλασματικό εμβόλιο. Αναφέρει μάλιστα ότι εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση και άλλα 2000 άτομα που ερευνώνται. (Mpelalis Reviews).

Πλέον μερικά πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν. Οι "ξαφνικίτιδες" έχουν γεμίσει τον κόσμο, οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις έχουν πλημμυρίσει τις ανάλογες υπηρεσίες, οι δηλωμένοι θάνατοι έφτασαν σε ύψη μη αποδεκτά από κανέναν, τις παράπλευρες απώλειες (κακοήθειες κλπ) δεν τις καταμετρά κανείς. Στη χώρα μας μόνον κάτι πληρωμένες ανώνυμες γραφίδες του διαδικτύου τα βλέπουν όλα καλά, καθώς και η περίφημη επιτροπή των σοφών που μας φωνάζει κάθε μέρα να κάνουμε εμβόλιο. Κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο ... Μέχρι πότε δεν μας λέει.

Να σημειώσουμε ότι αύριο εγκρίνεται από ότι φαίνεται η χορήγηση εμβολίου σε παιδιά κάτω των 5 ετών. Από 6 μηνών και πάνω παρακαλώ. Ας τρέξουν οι χαρούμενες μαμάδες να εμβολιάσουν τα βρέφη τους. Κι ας βρεθούν οι πρόθυμοι παιδίατροι που θα βοηθήσουν σ αυτό!  

Τέλος,  προ ημερών ένας από τους πιο γυμνασμένους επί χρόνια (συστηματικά και καθημερινά) ανθρώπους, χρειάστηκε να βάλει βηματοδότη. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί; Το συσχέτισε κανείς με άλλες καταστάσεις; Κατά τα άλλα ... όλα καλά.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μα κύριε Καβαλιώτη γιατί αναφερεστε τόσο συχνά στο θέμα της ασφάλειας του εμβολίου; Τόσοι ειδικοί μας διαβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ο κ. Θεμιστοκλέους ΓΓ του Υπουργείου, έχει δηλώσει με στόμφο ότι το θέμα της ασφάλειας έχει λυθεί οριστικώς. Κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος, νευροχειρουργός είναι, αλλοίμονο. Στο θέμα αυτό υπερθεμάτισαν κι άλλοι κορυφαίοι ειδικοί επί των εμβολίων. Η κ. Παγώνη-παθολόγος, ο κ. Βασιλακόπουλος – πνευμονολόγος, ο κ. Εξαδάκτυλος-πλαστικός χειρουργός και πόσοι άλλοι. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι την ασφάλεια του εμβολίου επιβεβαίωσε και η πολιτική ηγεσία του τόπου, ο κ. Πρωθυπουργός. Πως εσείς ένας απλός γιατρός αμφισβητείτε τους κορυφαίους επιστήμονες και πολιτικούς; Θα μου πείτε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην πεθαίνουν άνθρωποι, ειδικά νέοι. Εκεί που περπατάνε πέφτουν κάτω και τέλος. Πως μπορείτε όμως τόσους θανάτους να τους συνδέετε με το εμβόλιο; Έχετε στοιχεία; Δεν άκουσα κανέναν από τις ιατρικές κορυφές της επιστημονικής επιτροπής να κάνει τέτοιες συσχετίσεις. Όλα είναι φυσιολογικά κατ΄ αυτούς. Τυχαίοι θάνατοι, τυχαίες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων. Όλα τυχαία γίνονται. Πιθανόν δεν ακούσατε και την τελευταία θεωρία των έξτρα ειδικών: αυτά που δηλώνει το VAERS και ο ΕΜΑ, είναι απλές αναφορές του οποιουδήποτε. Δεν είναι τίποτε αποδεδειγμένο. Αυτά, για ενημέρωση από ένα «άγονο» περιφερειακό παιδίατρο.

Κώστας Σιακαβέλλας – Παιδίατρος – Αθήνα


JOHN KAVALIOTIS είπε...


Ωραίο το χιούμορ σας αγαπητέ φίλε. Δυστυχώς όμως ουδείς ακούει.
Άλλωστε τι χρείαν έχομεν μαρτύρων όταν ο αρχιερέας των λοιμώξεων και της προώθησης εμβολίων στις ΗΠΑ νοσεί από Covid-19 και μάλιστα μετά από 4 δόσεις εμβολίου που έλαβε;
Ποιος θα μας σώσει από τους αυτοκληθέντες σωτήρες μας;