Ιουνίου 22, 2022

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΓ ΠΦΥ (ο συμπαθής νευροχειρουργός) : το εμβόλιο του κορωνοϊού ποτέ δεν ήταν υποχρεωτικό

ΓΠ (ο συμπαθής δημοσιογράφος) : ποτέ

Και ο πιο συμπαθής λαός κάθεται και ακούει αυτούς τους ανθρώπους να τον δουλεύουν κατάμουτρα. Αντί να ξεσηκωθούν όλοι την ίδια μέρα να διώξουν τον ένα από το υπουργείο και τον άλλον από το κανάλι και να μη ξαναδούν τον συγκεκριμένο σταθμό ποτέ.

Ο ένας εξύβριζε παλαιότερα χυδαίως τους μη εμβολιασμένους (και ιδιαίτερα τους γιατρούς), ενώ με απίστευτη αμετροέπεια είχε δηλώσει ότι το θέμα της ασφάλειας του εμβολίου έχει λυθεί και δεν συζητάται πλέον.

Ο άλλος βαδίζοντας πάντα στα χνάρια της εξουσίας έκανε μια λαμπρή καριέρα και ανάλογη περιουσία χαϊδεύοντας τα αυτιά πότε του ενός πότε του άλλου.

Εν τω μεταξύ χιλιάδες υγειονομικοί χωρίς δουλειά και μισθό. Χιλιάδες πολίτες να πληρώνουν πρόστιμο γιατί δεν εμβολιάστηκαν. Χιλιάδες άνθρωποι να κάνουν κάθε τόσο εξετάσεις για να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Άπειροι αυτοί που δεν προσλαμβάνονταν γιατί ήσαν ανεμβολίαστοι. Πάμπολλοι αυτοί που απολύθηκαν λόγω εμβολίου. Ένας απίστευτος διχασμός.

Τι θα κάνουν οι υγειονομικοί, τι θα κάνουν οι τιμωρημένοι άνω των 60; Θα το αφήσουν και αυτό να περάσει έτσι;

 

3 σχόλια:

alex είπε...

Αγαπητέ μας γιατρέ, η λογική έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό τη χώρα,
στα νέα αν ρίξει κανείς μια ματιά μόνο παινέματα προς την κυβέρνηση , με τα κιλά οι δηλώσεις της δραχμής, και σε κάτι γωνίες κάτι ξαφνικοί θάνατοι.
Αυτο που κάνουμε; Πίστη και υπομονή στον Κύριο, μόνο αυτός μας νοιάζεται, (με ελάχιστες εξαιρέσεις ανθρώπους σαν κι εσάς).
Αλεξάνδρα Γυμνοπούλου σε αναστολή.

Ανώνυμος είπε...


Για να είμαστε δίκαιοι, όντως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός. Μας αφήνει περιθώρια επιλογών. Όπως για παράδειγμα όταν έρχεται ένας ληστής και σου φωνάζει: "Τα λεφτά σου ή τη ζωή σου!" Μην πει κανείς ότι είναι κάποιος υποχρεωμένος να δώσει τα χρήματά του! Ο ληστής μας δίνει και δεύτερη επιλογή. Ακόμα και οι δικαστικοί που δικάζουν υποθέσεις υγειονομικών (στην Ελλάδα!), τα ίδια κριτήρια έχουν. Δεν είμαι βέβαιος αν δικάζουν ακόμα υποθέσεις ληστειών με τα ίδια κριτήρια, αν όχι κακώς, πολύ κακώς! Αναμένοντας από τους γιατρούς να αρχίσουν να μιλάνε. Ιδιαίτερα από αυτούς που υπηρετώντας στο ΕΣΥ, αρνήθηκαν με θρησκευτικό ζήλο να παρέχουν υπηρεσίες σε ασθενείς που δεν είχαν εμβολιαστεί, αλλά τώρα, βλέποντας αυτά που συμβαίνει γύρω τους, έχασαν τη φόρα τους, και σιωπούν...

Με εκτίμηση,
ΔΜ

JOHN KAVALIOTIS είπε...


Tα στοιχεία του σχολιαστή έχουν δοθεί στο ιστολόγιο