Ιανουαρίου 25, 2024

ΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.

 Η ιλαρά ξανά στο προσκήνιο.

Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων σε διάφορες χώρες. Σε βαθμό ανησυχητικό. Γιατί άραγε;

Αυτό ήταν αναμενόμενο. Πρώτον η πανδημία καθυστέρησε πολύ τους εμβολιασμούς. Δεύτερον, η εμφάνιση του εμβολίου για τον κορωνοϊό και ειδικότερα ο τρόπος διαφήμισης και επιβολής του έδωσαν ισχυρή ώθηση στο γενικό αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Παρ ημίν οι μη εγγράματοι τηλε-ειδικοί ποτέ δεν κατάλαβαν ότι αυτά που έλεγαν για ένα εμβόλιο με μύριες ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτους, ήταν βούτυρο στο ψωμί των αντιεμβολιαστών. Των πραγματικών αντιεμβολιαστών και όχι αυτών που αρνούνται το εμβόλιο του κορωνοϊού και μόνον. Αυτοί ήταν οι ψεκασμένοι. Ενώ οι αψέκαστοι είδαμε τι κατάφεραν. Κατέστρεψαν κόσμο, διέλυσαν οικογένειες, χάλασαν φιλίες, πιθανόν αύξησαν τα έσοδα τους και γιγάντωσαν τους αντιεμβολιαστές,

Παθολόγοι, καρδιολόγοι, φυσιολόγοι, οικονομολόγοι, ογκολόγοι, αιματολόγοι, βιοχημικοί και όποια άλλη πιθανή και απίθανη ειδικότητα θες, βγήκαν στο σεργιάνι να μας πείσουν για τα πλεονεκτήματα ενός σκευάσματος με το οποίο έγινε το μεγαλύτερο πείραμα εμβολίου στην ιστορία.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα. Και μπορεί να είναι λίγα αυτά που βλέπουμε μπροστά σε αυτά που θα δούμε αύριο. Άσχετο με το ότι η πολύχρωμη κυρία άλλαξε το τροπάριο της και σήμερα λέει ότι "εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι το εμβόλιο δεν έχει παρενέργειες". Ποτέ. Όπως μάλλον δεν θα είπε και το ότι "το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές, κάντε το για να μην πεθανετε'. Που τέτοια λόγια από το στόμα της φανταιζι κυρίας. Που δεν μπορεί και να κοκκινίζει από ντροπή όταν ψεύδεται. Απλά γιατί δεν θα διακρίνεται το χρώμα των παρειών της μέσα στη χρωματική πανδαισία της αμφίεσης της.



Δεν υπάρχουν σχόλια: