Ιανουαρίου 27, 2021

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ;

Λοιπόν, προσέξτε:

Όταν οι ηλικιωμένοι ή και υπερήλικες με ένα ή περισσότερα υποκείμενα νοσήματα πέθαιναν στα νοσοκομεία έχοντας και κορωνοϊό οι ειδικοί μας έλεγαν ότι πέθαναν λόγω κορωνοϊού. (Κάποια στιγμή βέβαια παραδέχθηκαν την παρατυπία).

Τώρα που κάποιοι ηλικιωμένοι ή και υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα κατέληξαν μετά τον εμβολιασμό τους, οι ίδιοι ειδικοί  φωνάζουν ότι αυτό ήταν τυχαίο και ότι οι άνθρωποι πέθαναν από τα υποκείμενα νοσήματα και όχι από το εμβόλιο.

Χωρίς βέβαια και στις δυο περιπτώσεις να μπορεί να αποδειχθεί κάτι. 

Τελικά τι και ποιους να πιστέψει κανείς; Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα; 

 

7 σχόλια:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Νομίζω ότι έχεις δίκιο. Μας έκαναν να κολυμπάμε σε έναν ψεύτικο κόσμο. Τόσο που εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο αληθινό από το ψεύτικο.
Πολύ ορθά όμως το τοποθετεί ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός λέγοντας "το μεν αληθες εν, το δε ψεύδος πολυσχιδές".

Καβουρης Κυριάκος είπε...

Η φαντασία μου τα φταίει......
Για φαντασθείτε να είχαμε μια μοριακή εξέταση και νσ έβγαζε σχεδον όλους θετικά κρούσματα (κρούσμα στην ελληνική γλώσσα προϋποθέτει ύπαρξη συμπτωμάτων Μπαμπινιωτης ),για φαντασθείτε οποίος δήποτε απεβίωσε από οτιδήποτε αφού με την βοήθεια του μοριακού ελέγχου ήταν θετικός, να χρεωνοταν covid19,για φαντασθείτε να είχαμε μια (φυσιολογική) δεξαμενή 330 περίπου θανάτων την ημέρα (φυσιολογικοί θάνατοι Ελλάδας κατά Ελλστατ,και από εκεί να αντλούσαμε κατά το δοκούν περιστατικά, για φαντασθείτε να εισέπρατταν οι συγγενείς του αποβιώσαντος 2-3000 € εκτός τού νόμιμου επιδόματος κηδείας εφόσον δεχθούν να δηλωθεί covid19, για φαντασθείτε να είχαμε ενα εμβόλιο πού δεν ευθύνεται για καμιά σοβαρή παρενέργεια ενώ αντίθετα ο κορωνα μου υιος που λεμε στη Μάνη να ευθύνεται για τα πάντα και τέλος για φαντασθείτε να βγαίναμε θετικοί ακόμη και όταν δεν είχαμε κάνει τεστ!!!!
Εδώ σταματάω με τις φαντασιώσεις μου και την επόμενη φορά δεν θα κοιμάμαι νηστικος λόγω δίαιτας και θα βλέπω και τελευταίες κρατικές ειδήσεις για να εχω ήσυχο ύπνο
ΚΚ

Άννα Τουμανίδου είπε...

Κύριε Κυριάκο εξαιτίας και της δικής μου δίαιτας εχω παρόμοια συμπτώματα με εσάς...Η φαντασία μου με εμπαίζει.
Φαντάζομαι λοιπόν ότι οι θάνατοι παγκοσμίως από κορωνοιο τον χρονο ειναι 2.000.000 ενώ από διάφορες άλλες αιτίες αγγίζουν τα 50.000.000 αλλά ποτέ κανένας δεν έθεσε τοσο αυστηρα μέτρα.
Φαντάζομαι κάθε αντίθετη προς την κυβέρνηση άποψη να στραγγαλιζεται και να φιμώνεται, όπως φιμώνεται το χαμόγελο των παιδιών όταν παίζουν στο διάλειμμα...
Φαντάζομαι ακόμη πως όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι για να γίνουν κάποιοι πλούσιοι πλουσιότεροι και κάποιοι φτωχοί φτωχότεροι.
Μα τι είναι αυτά τα παράλογα που φαντάζομαι; Ας φάω το σανό των ΜΜΕ να χορτασω την πείνα μου...

JOHN KAVALIOTIS είπε...

κκ Καβούρη, Τουμανίδου

Ευχαριστώ για τα παραπλήσια σχόλια τα οποία μέσα από την πορεία της φαντασίας σας προσεγγίζουν τόσο αληθινά την πραγματικότητα.

Καβουρης Κυριάκος είπε...

Εχθές (Παρασκευή) μου ήρθε και το κερασάκι στη τούρτα τού covid19. Πελάτης μου (γονιός) νοσηλεύτηκε με πού αφορούσαν νέους ανθρώπους άλγη και εμέτους στο νοσοκομείο και λόγω τού θετικού PCR εισήχθη στη μονάδα covid.Όλα τα εμφανιζόμενα συμπτώματα τα εξηγούσαν σαν covid.
Ο άνθρωπος άρχισε σιγά σιγά να βαραίνει και μετα από ποιό ενδελεχή έλεγχο κατέληξαν σε επείγουσα εγχείριση για περιτονίτιδα σε έδαφος οξείας χολοκυστίτιδας.
Συμπέρασμα εάν ο Νίκος (ασθενής) δεν ήταν νέος 40 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, τώρα οι έμμισθες μοιρολογίστρες της τηλεόρασης θα θρηνούσαν άλλο ένα θύμα του επάρατου και φοβερού ιού πού σκοτώνει ακόμα και νέους χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Φαντασθείτε κι εσείς λίγο, όχι μόνο εγώ,τι εκμετάλλευση θα μπορούσε να γίνει σένα τέτοιο περιστατικό εάν δεν είχε αίσιο τέλος και δεν ηταν γνωστές οι λεπτομέρειες της νοσηλείας. Πόσα άραγε περιστατικά ήταν τέτοια πού αφορούσαν νέους ή και μεγαλύτερους ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα και η κακή κατάλειξή τους οφείλετο σε αντίστοιχες αιτίες ; Καβουρης Κυριάκος

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Αγαπητέ μου,

Ενδιαφέρον το περιστατικό, σωστά όσα λέτε. Πλέον φτάνουμε στο σημείο να μην πιστεύουμε τίποτε. Χαλκεύουν στοιχεία, αναμοχλεύουν τους αριθμούς, ανακοινώνουν κατά πως τους συμφέρει για να επιβάλλουν μέτρα που αν τα έκανε η χούντα θα ξεσηκώνονταν όλοι.

Κρατάω τη τη φράση "έμμισθες μοιρολογίστρες της τηλεόρασης". Πετυχημένη. Δεν ξέρω αν εννοείτε μονον τους δημοσιογράφους αλλά εγώ θα συμπεριλάμβανα και τους γιατρούς τηλεμαϊντανούς. Το τι έχουμε ακούσει από τους "κορυφαίους" αυτούς επιστήμονες δεν λέγεται. Παρά τους πομπώδεις τίτλους που προβάλλουν, ώρες-ώρες δείχνουν αγράμματοι με αυτά που λένε.
Εκτός κι αν είναι προκαθορισμένο το τι θα πουν όταν γίνονται συμφωνίες. Έχουμε ακούσει τέρατα και σημεία για λοιμώξεις, για ιούς, για μεταλλάξεις, για εμβόλια. Από ανθρώπους που δεν έχουν δει άρρωστο στη ζωή τους, από ανθρώπους που δεν ξέρουν πως είναι ένα μπουκαλάκι εμβολίου, από ανθρώπους άλλων ειδικοτήτων, κλπ κλπ.

Σήμερα άκουσα και την εξής φράση: "οι νοσήσαντες από τον κλασικό ιό έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσήσουν και από τον μεταλλαγμένο ιό". Με ποια λογική; Με ποια ερμηνεία; Ένας άνθρωπος που ήδη έχει αντισώματα γιατί να είναι πιο επιρρεπής στα μεταλλαγμένα στελέχη; Δεν μας το εξήγησε ο κ. ομότιμος καθηγητής που τον θεωρούσα τόσα χρόνια σοβαρό. Δεν μπορείς να πετάς στην τηλεόραση μια φράση και να παγώνεις από τον φόβο τον κόσμο.

Η πανδημία του φόβου λένε. Η πανδημία του τρόμου, λέω.