Μαΐου 28, 2021

ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑ COVID-19 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ


J Neurol Neurosurg & Psychiatry / http://dx.doi.org/10.1136/jnnp-2021-326984
Medscape, 25-05-2021


Από τις πρώτες περιγραφές της γνωστής επιπλοκής (3 περιστατικά) και απεικονίσεις της βλάβης. Σαφής σύνδεση με το  εμβόλιο.

Γνωστή πλέον ανεπιθύμητη ενέργεια. Πολλά εκατομμύρια οι εμβολιασθέντες. Αλλά και πολλές οι ανεπιθύμητες ενέργειες. Πάρα πολλές. Μόνο στη χώρα μας ο καθένας μας ξέρει και από λίγους που εμφάνισαν ατυχή συμβάματα. Δυστυχώς τα περισσότερα δεν καταγράφονται. Δυστυχώς τα περισσότερα δεν ερμηνεύονται και δεν αποδίδονται. Όλα τυχαία είναι. Χιλιάδες είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες (μεταξύ των οποίων και θάνατοι) που αναφέρουν οι υπηρεσίες φαρμακοεπαγρύπνησης ανά τον κόσμο. Και οι τηλεαστέρες της χώρας μας συνεχίζουν απτόητοι να αγνοούν τα πάντα. Φυσικό είναι αφού αγνοούν την ίδια την ιατρική. Βγαίνει ο πνευμονολόγος καθημερινά και εκτοξεύει του κόσμου τις ανακρίβειες, τα απίθανα παραδείγματα. Και δεν τον μαζεύει κανένας. Βγαίνει και εκείνος που δεν έχει καμία ειδικότητα στην ιατρική (κλινική ή εργαστηριακή), αλλά ασχολείται μόνον με οικονομικά,  και τρομοκρατεί όλον τον κόσμο: Θα πεθάνετε αν δεν εμβολιαστείτε. Γι αυτόν όσοι πεθαίνουν επειδή εμβολιάστηκαν είναι ανύπαρκτοι. 

Δεν λέω, σε σχέση με τον αριθμό εμβολιασθέντων, αυτοί που βλάφτηκαν είναι πολύ λιγότεροι. Αλλοίμονο. Όχι όμως αμελητέοι. Για κανένα άλλο εμβόλιο (από τα παλαιότερα) δεν έχουν αναφερθεί τόσες ανεπιθύμητες ενέργειες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το εμβόλιο θα είχε αποσυρθεί. Τώρα όμως, κυβερνήσεις, κράτη, φορείς, αρχές κινούνται μανιωδώς να επιβάλλουν και να επιταχύνουν τον εμβολιασμό. Με ευγενικό τρόπο, με έμμεσο εκφοβισμό, με απειλές απόλυσης, με τιμωρητικά μέτρα. Κατά τα άλλα το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό. Αν όλο αυτό δεν είναι κεντρικά καθοδηγούμενο (με άγνωστους προς το παρόν στόχους), τι άλλο θα μπορούσε να είναι; 

Και το πιο περίεργο. Όποιος εκφράζει μια απορία, μια αμφιβολία, μια ερώτηση είναι συνωμότης και ψεκασμένος. Ή οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους ή συμβαίνει κάτι που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε.

 

4 σχόλια:

Δ. είπε...

"Ή οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους ή συμβαίνει κάτι που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε."

Θουκυδίδης, Ἱστορίαι Δ 82.4:
καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει. τόλμα μὲν γὰρ ἀλόγιστος ἀνδρεία φιλέταιρος ἐνομίσθη, μέλλησις δὲ προμηθὴς δειλία εὐπρεπής, τὸ δὲ σῶφρον τοῦ ἀνάνδρου πρόσχημα, καὶ τὸ πρὸς ἅπαν ξυνετὸν ἐπὶ πᾶν ἀργόν· τὸ δ᾽ ἐμπλήκτως ὀξὺ ἀνδρὸς μοίρᾳ προσετέθη, ἀσφαλείᾳ δὲ τὸ ἐπιβουλεύσασθαι ἀποτροπῆς πρόφασις εὔλογος.

Για να δικαιολογούν τις πράξεις τους άλλαζαν ακόμα και την σημασία των λέξεων. Η παράλογη τόλμη θεωρήθηκε ανδρεία και αφοσίωση στο κόμμα, η προσωπική διστακτικότητα θεωρήθηκε δειλία που κρύβεται πίσω από εύλογες προφάσεις και η σωφροσύνη προσωπίδα της ανανδρίας. Η παραφορά θεωρήθηκε ανδρική αρετή, ενώ η τάση να εξετάζονται προσεκτικά όλες οι όψεις ενός ζητήματος θεωρήθηκε πρόφαση για υπεκφυγή. (μετ. Ἀγγ. Βλάχος)

Δ. Σαμαρά

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός.
Μετἀφραση: ο λαός σώπαινε, και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί.
Θουκυδἰδης ο Αλιμοὐσιος

Αλ. Μάντεση είπε...

O βραβευμένος με Nόμπελ ιολόγος Luc Montagnier είπε ότι είναι γνωστό στους επιδημιολόγους ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, και ότι είναι τεράστιο επιστημονικό και ιατρικό λάθος. Επίσης έχουν αρχίσει να φαίνονται οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων (θρομβώσεις και φλεγμονές στην καρδιά), γιατί φυσικά οι μακροπρόθεσμες είναι άγνωστες. Υγιείς νέοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε αν θα κολλούσαν τον ιό και ακόμη και αν τον κολλούσαν αν θα τον περνούσαν με μέτρια συμπτώματα, εμπιστεύτηκαν τις συστάσεις των τηλεειδικών και τηλεγιατρών και εμβολιάστηκαν με αποτέλεσμα το θάνατό τους, και αντιμετωπίζονται με ψυχρότητα,ως παράπλευρες απώλειες στον 'πόλεμο'κατά του ιού. Όσο για τα περί υποχρεωτικού εμβολιασμού έχει ήδη εκφράσει σαφή άποψη η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου. Πρόκειται για αντισυνταγματικό και ανεπίτρεπτο μέτρο.Είχε πολύ ενδιαφέρον η τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον κο Βασιλακόπουλο ο οποίος έχει προφανώς πολύ χρόνο στη διάθεσή του, ώστε να προπαγανδίζει όλη την ημέρα τα προνόμια των εμβολιασμένων και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα κανάλια. Οταν συγγενής γυναίκας που βρίσκεται στη ΜΕΘ με θρόμβωση λόγω του εμβολίου του είπε ότι αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που πέθαναν λόγω εμβολίου ως αριθμούς, ο κος καθηγητής της απάντησε ότι μιλάει σκληρά, και ότι πρόθεσή του είναι να σώζει κόσμο!

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Συμφωνώ κυρία Μάντεση , δεν χρειάζεται οι γιατροί πλέον να συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες.Εδω και καιρό γνωρίζουμε οτι κάθε επιχείρηση που την βαφτίζουν οι κυνικοί Ελευθερία θα εχει και παράπλευρες απώλειες.