Ιουνίου 12, 2021

ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΑΠΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ

Από το ιστολόγιο του StaMiKous αναδημοσιεύουμε μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση του για την Covid-19 και τη θνητότητα που αποδίδεται στα εμβόλια. 

---------------------------

Ένας απλός συλλογισμός

Στις ΗΠΑ μέχρι τις 10/6/2021 με βάση το παρατηρητήριο Covid-19 του νοσοκομείου Johns Hopkins έχουν καταγραφεί 33.414.769 νοσήσαντες (θετικοί) από Covid-19 και έχουν πεθάνει 598.766. Η θνητότητα είναι 1,79%.

Ας αφήσουμε προς το παρόν το αν οι νοσήσαντες είναι πολύ περισσότεροι και οι θάνατοι από τον ιό πολύ λιγότεροι λόγω λανθασμένων καταγραφών που μπορεί να αλλάξουν δραματικά τους αριθμητές, τους παρονομαστές και τους συσχετισμούς και ας προχωρήσουμε.

Με βάση την ιστοσελίδα Our World in Data έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 10/6/2021 στις ΗΠΑ 305.000.000 πολίτες εκ των οποίων 141.000.000 ολοκληρωτικά, δηλαδή το 43% του πληθυσμού.

Το CDC αναφέρει ότι αριθμός των θανάτων σχετιζόμενος με τον εμβολιασμό από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 (ημέρα εισαγωγής του πρώτου πειραματικού «εμβολίου») μέχρι τις 10 Μαΐου 2021, δηλ. μέσα σε 4 μήνες, ανέρχεται σε 4.434 άτομα.

Στο διαδίκτυο αυτός ο αριθμός αποδίδεται από επιστήμονες ευθέως στο εμβόλιο.

Τα Ellinika Hoaxes (https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/05/21/sotiriadis-4000-deaths-covid-vaccine-disinformation/) διαψεύδοντας τον ισχυρισμό ουσιαστικά τον επιβεβαιώνει, τουλάχιστον χρονικά, αφού γράφουν: «Τα εν λόγω δεδομένα προκύπτουν από αναφορές που έχουν υποβληθεί στην αμερικανική υπηρεσία φαρμακοεπαγρύπνησης VAERS. Τόσο η ίδια η υπηρεσία του VAERS όσο και το CDC καθιστούν σαφές πως οι αναφορές που κατατίθενται στη βάση δεδομένων τους δεν εδραιώνουν σχέση αιτίου-αιτιατού μεταξύ μιας παρενέργειας/θανάτου και ενός συγκεκριμένου εμβολίου»

 Ας τα κρατήσουμε στην μνήμη μας αυτά κι ας παρακολουθήσουμε τον παρακάτω συλλογισμό:

 Στις ΗΠΑ 4.434 άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο για να αποφύγουν τη νόσο και τον θάνατο από τον ιό, αλλά πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό τους πιθανά εξ εμβολίου. Αρκετοί, και κυρίως οι ακολουθούντες το κυρίαρχο αφήγημα, ισχυρίζονται ότι "είχε έρθει η ώρα τους". Μπορούν να το αποδείξουν; Όχι. Ακολουθούν αιτίες θανάτου (εγκεφαλικό, ανακοπή, θρόμβωση κ.ά), αλλά πόσο συνέβαλε ή όχι ο εμβολιασμός σ’ αυτή την αιτία το υποθέτουν χωρίς να το αποδεικνύουν. Κάνουν δηλαδή ό,τι και στον υπολογισμό θανάτων ΑΠΟ covid-19 ή ΜΕ covid-19. Η υπόθεση όμως δεν είναι επιστήμη και η χρήση της ίδιας μεθόδου για διαφορετικό αποτέλεσμα δεν είναι υπολογισμός, είναι επιθυμία.

Συνεχίζοντας τον συλλογισμό μας θα δούμε ότι ΑΝ όλοι αυτοί είχαν νοσήσει από Covid-19, ΑΝ είχαν νοσήσει σοβαρά, ΑΝ είχαν εισαχθεί σε ΜΕΘ κι ΑΝ είχαν πεθάνει, η θνητότητά τους τότε με βάση τον καταγεγραμμένο υπολογισμό θα ήταν 1,79% και άρα θα είχαν πεθάνει 77,5 ΑΤΟΜΑ.

Δηλαδή πέθαναν επιπλέον 4356 συνάνθρωποί μας, για να μην πεθάνουν οι 77 !!!!!!

Διότι ΑΝ αρρώσταιναν όλοι οι 4434, θα πέθαιναν 75 - 76 απ’ αυτούς από τη νόσο, ενώ τώρα πέθαναν ΟΛΟΙ και οι 4434, πιθανόν από το εμβόλιο  σύμφωνα με την καταγραφή.  

Αυτό πώς λέγεται και τι θεωρείται; Μπορεί η θνητότητα από την πρόληψη να έχει μεγαλύτερο ανθρώπινο κόστος από τη νόσο;  Μπορεί η υπόθεση να ξεπερνά την βεβαιότητα;  Όμως, όταν ο άνθρωπος έγινε πια αριθμός, τότε η ζωή έγινε πιθανότητα και η υγεία (σωματική, ψυχική, κοινωνική κατά ΠΟΥ) έγινε και παραμένει ζητούμενο.

StaΜiΚous.blogspot.com

------------------------

Σημείωση: Θα τονίσω κάτι που το έχω πει πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι μια ανεπιθύμητη ενέργεια οφείλεται σε εμβόλιο. Όπως όμως και το αντίθετο. Να αποδείξεις ότι δεν οφείλεται. Η συνήθης προτεινόμενη δικαιολογία ότι υπάρχει μόνον χρονική συσχέτιση είναι παιδαριώδης. Στην Ευρώπη ο ΕΜΑ ανακοίνωσε πρόσφατα γύρω στους 13500 θανάτους μετά εμβολιασμό. Ωραία, όλα χρονική συσχέτιση; Ξαφνικά θυμήθηκαν κάποιες χιλιάδες άνθρωποι να πεθάνουν μετά που εμβολιάστηκαν; Να δεχτούμε τη χρονική συσχέτιση για κάποιον αριθμό. Για όλους όμως; Και γιατί δεν ήταν χρονική συσχέτιση οι θάνατοι από ή με Covid-19; Εκεί υπήρχε μία και μόνη αιτία, ο SARS-Cov-2. Με τα εμβόλια υπάρχουν πλείστες όσες αιτίες, πλην μίας, του εμβολίου. Πότε θα πάψει η υποκρισία και η διγλωσσία;

Μία ακόμη παρατήρηση. Κάθε περίεργο σύμβαμα που παρατηρείται μετά τον εμβολιασμό πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να δηλώνεται στον ΕΟΦ με την κίτρινη κάρτα ή έστω με μια δήλωση. Αυτό μπορεί να το κάνει ο γιατρός ή ο λήπτης του εμβολίου. Πρέπει. Ακόμη και μια υπερπυρεξία, μια κακουχία κλπ. πρέπει να καταγραφεί.  Μόνον έτσι θα συλλέξει το κράτος σωστά στοιχεία και θα κάνει στατιστικές. Μόνον έτσι θα δούμε την πραγματική διάσταση των εμβολίων.  Στην Ελλάδα δυστυχώς αυτό το πράγμα υπολειτουργεί. Ας μη φοβάται κανείς. Η δήλωση δεν σημαίνει ευθύνη του εμβολίου. Η δήλωση είναι απλή καταγραφή. Το τι φταίει το βρίσκει ο ΕΟΦ ή οι κεντρικές υπηρεσίες της Ευρώπης.

Βοηθείστε στην καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας ενός φαρμάκου ή ενός εμβολίου. 




4 σχόλια:

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Καλησπέρα σας κύριε Καβαλιώτη. Θα μπορούσαμε να πούμε με πολύ μεγάλη σιγουριά ότι για συγκεκριμένο αριθμό θανάτων ευθύνεται ο εν λόγω ιός, αν στα θύματά του περιλάμβανε ανθρώπους κάθε ηλικίας και κατάστασης υγείας όπως συνέβη και με τη γρίπη του 1918 όπου τα 2/3 των θυμάτων ήταν ηλικίας κάτω των 45 ετών. Όταν όμως το 97% των θυμάτων είναι προχωρημένης ηλικίας και με σοβαρά νοσήματα, τους οποίους στοίβαξαν στην κυριολεξία στα νοσοκομεία (όταν π.χ. έβρισκαν ένα κρούσμα σε ένα γηροκομείο έκαναν test σε όλους στο ίδρυμα και τα θετικά μεταφέρονταν σε νοσοκομείο, ανεξαρτήτως αν ήταν αναγκαία η νοσηλεία τους ή όχι, για να δείχνουν με αυτό τον τρόπο το "ενδιαφέρον" τους για την υγεία μας) λογικό είναι να έχουμε αύξηση των θανάτων. Με εκτίμηση Καράτσης Ιωάννης

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Να συμπληρώσω μόνο κάτι. Όπως λέτε είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί αν ο θάνατος εμβολιασμένων ατόμων οφείλεται ή όχι στο εμβόλιο. Θα είχε όμως πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τις ηλικίες των 13500 θανόντων που ανακοίνωσε ο ΕΜΑ. Αν υπάρχει ισοκατανομή ηλικιών τότε υπάρχει βάσιμη υποψία ευθύνης του εμβολίου. Φιλικά Ιωάννης Καράτσης

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Να πω για πολλοστή φορά, ότι ανώνυμα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αυτό αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του ιστολογίου. Να πω όμως στον κύριο που μου έστειλε σήμερα ένα σχόλιο, ότι αν θέλει ας μου το στείλει στο mail (υπάρχει στο προφιλ) και θα του απαντήσω από κεί ή αν θέλει ας το στείλει εκ νέου, επώνυμα όμως (όπου κάπου να υπάρχει δυνατότητα επιβεβαίωσης) και θα του απαντήσω. Κάνει ένα σοβαρότατο λάθος, πιστεύω εκ παραδρομής(;).

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Κον Καράτση

Λογική είναι η σκέψη σας στο πρώτο σχόλιο. Η ανάρτηση βέβαια αφορά το εμβόλιο, κάτι που το συμπληρώνετε με το δεύτερο σχόλιο. Το θέμα είναι πως μπορούμε να μάθουμε αυτές τις ηλικίες. Βλέπετε ότι εδώ στη χώρα μας κανείς δεν βγηκε να σχολιάσει τόσους θανάτους. Όχι τους ξένους. Τους δικούς μας. Να πει μια κουβέντα. Ότι είναι τυχαίοι, ότι τους ερευνούμε, ότι, ότι... Για εμβόλια μιλάμε. Όχι για φάρμακα. Τα εμβόλια δεν δικαιούνται να προκαλούν θανάτους. Αποσύρονται. Πάραυτα.