Ιουνίου 23, 2021

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. ΟΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Μετά μανίας, λυσσωδώς θα έλεγα, οι εντεταλμένοι ομιλούν για τα εμβόλια. Χωρίζουν το λαό σε δύο κατηγορίες. Προνόμια γεμάτοι οι της πρώτης κατηγορίας (εμβολιασμένοι). Τίποτε οι άλλοι. Για την υγεία μας σκέφτονται. Μα πώς; Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη διασπορά. Προστατεύει μόνον τον λήπτη. Ο οποίος συνεχίζει να μεταδίδει αν υπάρξουν οι συγκυρίες (σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα). Και δεν είναι ότι νοιάζονται για την υγεία του λαού. Το αντίθετο. Για την αφαίρεση δικαιωμάτων του μάχονται. Και η αφαίρεση αυτή είναι πιο εύκολη μέσα στην αναμπουμπούλα, στην καλλιέργεια του φόβου. Τα προσχήματα πολλά.  Δεν θα μπορείτε να πάτε σε ταβέρνα, δεν θα μπορείτε να ταξιδέψετε, δεν θα μπορείτε να δώσετε εξετάσεις  (ασκούμενη δικηγόρος που ειδοποιήθηκε για συμμετοχή στις εξετάσεις αδείας επαγγέλματος - όχι εμβόλιο όχι εξετάσεις). Ακούσατε; Μεθαύριο μπορεί να  πουν ότι δεν μπορείτε να βγάλετε δίπλωμα οδήγησης αν δεν εμβολιαστείτε, κλπ κλπ κλπ. Ακόμη και να μην γίνονται δεκτοί στην εκκλησία οι ανεμβολίαστοι ακούστηκε. Να κάτσει στην είσοδο ο καντηλανάφτης να ελέγχει. Όμως αυτό ήδη έγινε στα ιατρικά συνέδρια με φυσική παρουσία. Στην είσοδο του αμφιθεάτρου πρέπει να δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού οι συμμετέχοντες (ή ένα rapid test). Στις αεροπορικές εταιρείες το ίδιο. Σκέφτηκαν άραγε ότι αν πεθάνουν εν πτήσει οι πιλότοι τι θα γίνει με τους δεκάδες επιβάτες; Tο ότι πέθαναν κάποιοι εμβολιασμένοι πιλότοι μιας εταιρείας (όχι εν πτήσει) το θυμούνται; Έχει ανακοινωθεί. Ξεχνούν όμως οι άνθρωποι πως έχουν υπογράψει απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι το εμβόλιο δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικό. Ένα εμβόλιο για το οποίο καταγράφονται επισήμως χιλιάδες θάνατοι και χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες. Πως να επιβάλεις τέτοιο εμβόλιο; Μόνον με έμμεσους λοιπόν τρόπους και φυσικά με την επιβολή του φόβου. 

Και η τρομοκρατία του φόβου είναι συνεχής. Μόλις χθεσινό είναι ένα κατάπτυστο και χυδαίο άρθρο κάποιου "δημοσιογράφου" οικονομικής εφημερίδας - site. Θα έπρεπε να ντρέπεται το ανθρωπάριο αυτό για τον τρόπο που μιλά για τους συνανθρώπους του και τις κυνικές εκφράσεις που χρησιμοποιεί για τους ανεμβολίαστους λέγοντας ότι η επερχόμενη θανατηφόρα επιδημία του ιού θα αφορά αυτούς και μόνον και δεν τον νοιάζει καθόλου αν πεθάνουν μιας και έχουμε δημοκρατία και είναι επιλογή τους να πεθάνουν. Ξεχνά ότι οι πλείστοι των εμβολιασμένων δεν θα έχουν πλέον προστασία όταν ξεσπάσει το 4ο κύμα και θα χρειαστεί να ξαναεμβολιαστούν. Θα ήθελα να ξέρω αν το έγραψε μόνος του το άρθρο ή αν πληρώθηκε αδρά για να συντάξει τέτοιο ανοίκειο κείμενο. Και στις δύο περιπτώσεις είναι διαγραμμένος ήδη από την κατηγορία των ανθρώπων. Όσον αφορά τον γνωστό προφέσσορα των πνευμόνων που δεν σταματά να λέει ότι του κατέβει, δήλωσε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν είναι ουσιαστικά μελλοθάνατοι. Ναι  ο άθλιος. Έχει τη φώτιση υπερδύναμης και βγάζει αποφάσεις. Βέβαια με αυτόν κακώς ασχολούμεθα διότι απαλλάσσεται λόγω ....

Υπάρχει όμως και τρίτη ομάδα πληθυσμού. Οι νοσήσαντες. Πιέζονται φορτικά να εμβολιαστούν και αυτοί. Αγνοείται πλήρως η νόσηση τους και όσα τράβηξαν από αυτήν. Για ποιο λόγο άραγε να εμβολιαστούν; Εδώ πλέον ανατράπηκε όλη η ιατρική. Δεν μπορεί οι εντεταλμένοι να μην γνωρίζουν τι εστί φυσική ανοσία. Δεν μπορεί να μην γνωρίζουν ότι η φυσική ανοσία πάντα είναι καλύτερη και πιο μακρόχρονη από την ανοσία του εμβολίου. Δεν μπορεί να το αγνοούν. Αν ναι, πρέπει να τους απολύσουν. Αν εσκεμμένα το παραβλέπουν τότε υπάρχουν άλλοι λόγοι. Όχι επιστημονικοί πάντως.  Όταν οι εταιρείες παρασκευής εμβολίων λένε ότι σε 6-8 μήνες πρέπει να επαναλάβει κάποιος το εμβόλιο, πώς είναι δυνατόν να ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για αόριστο χρόνο και πώς είναι δυνατόν να μην ισχύει η βεβαίωση νόσησης παρά μόνον για 6 μήνες; Όταν από παντού έρχονται μελέτες που μιλούν για μακρά ανοσία μετά νόσηση (δεν χρειάζονται βέβαια μελέτες, η ίδια η ιατρική και η φύση το λέει), πως οι δικοί μας ισχυρίζονται ότι η νόσηση δεν προκαλεί καλή ανοσία και τα αντισώματα υποχωρούν γρήγορα; Όταν τα ποσοστά επαναμόλυνσης διεθνώς είναι εξαιρετικά μικρά, πώς θεωρείς τον άλλον επίνοσο; Όταν μάλιστα ο εμβολιασμένος είναι επίσημα (μέχρι τώρα) μεταδότης; Τόση υποκρισία και τόσα ψέματα; Υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί τη στάση αυτή; Και όταν ακούμε ότι τα αντισώματα του εμβολίου (έναντι μόνον μιας πρωτείνης) καλύπτουν και τις μεταλλάξεις, ενώ τα αντισώματα της φυσικής νόσησης  (προς ολόκληρο τον ιό και τις πρωτείνες του) δεν καλύπτουν τις μεταλλάξεις, ε τότε είναι ευνόητο ότι κάτι πρέπει να υπάρχει από πίσω γι αυτούς που ξεστομίζουν τέτοιες ανακρίβειες. Κάτι κρύβει η διαχείριση αυτή. Μάλιστα, σιγά - σιγά άρχισαν να ακούγονται τα πολλά και περίεργα της πανδημίας. 

Όμως η βάναυση αφαίρεση δικαιωμάτων, η βάναυση καταπάτηση ελευθεριών, ο βάναυσος έλεγχος της ζωής των πολιτών είναι πράγματα που δεν κρατούν αιώνια. Η ιστορία πολύ δύσκολα σε εξυψώνει αλλά εξαιρετικά εύκολα σε καταβαραθρώνει. 



4 σχόλια:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Σκοπός της πλύσης εγκεφάλου είναι να παραλύσει κάθε αντίσταση. Να σε προβατοποιήσει. Το πρόβατο κοιτάζει να φάει τη βοσκή που θα του πάει ο τσοπάνος. Δεν μπορεί να σκεφτεί ότι ο τσοπάνος θα το σφάξει. Αυτό είναι που θα μετασχηματίσει τους ανθρώπους σε αγέλη και την οποία αγέλη (των κατεχόντων πιστοποιητικό εμβολιαστικών φρονημάτων) θα στρέφουν εναντίον αυτών που θα προσπαθούν να αντισταθούν

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Αν έχετε παρατηρήσει στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν κάθε αντίθετη φωνή και άποψη παρουσιάζουν ως αντίθετους κάτι γραφικούς τύπους οι οποίοι μπορεί ταυτόγχρονα να πιστεύουν και ένα σωρό ανοησίες, ουσιαστικά λέγοντάς σου "Κοίτα τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που υποστηρίζουν τα αντίθετα από μας". Ξεκάθαρη μέθοδος προπαγάνδας. Όταν θέλεις να μην γίνει γνωστή και αποδεκτή η αλήθεια, βάζεις ανθρώπους αναξιόπιστους και αποκρουστικούς να διαδίδουν, εν γνώση τους ή εν αγνοία τους, ένα μέρος αυτής της αλήθειας αναμεμιγμένη με διάφορα παρατραβηγμένα πράγματα π.χ. τσιπάκια, εξωγήινους και δε ξέρω και τι άλλο. Και λένε οι πολλοί "κοίτα ποιος τα πιστεύει και τα διαδίδει όλα αυτά και τι ανοησίες λέει, σιγά μην ισχύουν και τους πιστέψουμε".
Με εκτίμηση Καράτσης Ιωάννης

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Κον Σιακαβέλλα,

Τα πρόβατα είναι ρυθμισμένα να οδηγούνται πάντα στη σφαγή. Οι γιατροί γιατί προβατοποιούνται σε κάποιο βαθμό και αυτοί; Υποτίθεται ότι γνωρίζουν.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Κον Καράτση,
Αυτό είναι ίσως και το μειονέκτημα των οργανώσεων που αντιδρούν. Ότι έχουν στις τάξεις τους και τέτοιους ανθρώπους όπως τους περιγράφετε.