Ιουνίου 30, 2021

ΠΕΡΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

"... έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες..."

Δεν γνωρίζω ποιοι έβγαλαν αυτούς τους κανόνες, πολιτικοί ή γιατροί. 

Αν ήσαν πολιτικοί δικαιολογούνται. Δεν γνωρίζουν. Έτσι τους διέταξαν, έτσι έκαναν. Χώρισαν το λαό. Θα το πληρώσουν κάποια στιγμή. 

Αν ήσαν όμως γιατροί, είναι ντροπή τους. Υποτάχθηκαν στην εξουσία και ξέχασαν την ιατρική. Την ανέτρεψαν. Για κάποια αργύρια προφανώς. Οικονομικά, πολιτικά, δεν ξέρω. 

Πώς είναι δυνατόν να θεωρούν τους εμβολιασμένους εσαεί άνοσους; Ποιος τους το είπε αυτό; Ποιος τους είπε ότι τα αντισώματα του εμβολίου δεν εξαφανίζονται κάποια στιγμή. Οι ίδιες οι εταιρείες συστήνουν επανεμβολιασμούς. Επιπλέον, οι συντάκτες του κειμένου θεωρούν ότι το εμβόλιο έχει 100% προστασία. Ούτε οι ίδιοι που το παρασκεύασαν δεν το ισχυρίζονται αυτό. Και αυτοί λοιπόν στους οποίους το εμβόλιο δεν "έπιασε" τι θα κάνουν; Θα τριγυρίζουν όπου θέλουν; Δεν είναι επικίνδυνο; Το άλλο το ξέχασαν; Οι εμβολιασθέντες μπορεί να προσλαμβάνουν τον ιό, προστατεύονται οι ίδιοι αλλά μπορεί να μεταδίδουν τον ιό. Δεν είναι λοιπόν επικίνδυνοι οι εμβολιασθέντες; Και στο κάτω-κάτω αφού είναι προστατευμένοι οι εμβολιασμένοι γιατί φοβούνται τους ανεμβολίαστους;   

Πάμε τώρα στη νόσηση. Ποιος ευφυής εγκέφαλος (ιατρικός φυσικά) ανέτρεψε την ιατρική; Ποιος είναι αυτός που γνωρίζει ότι η φυσική νόσηση παρέχει προστασία ΜΟΝΟΝ 6 μηνών; Να τον στείλουμε για βραβείο Νόμπελ. Η φυσική νόσηση λοιπόν είναι κατώτερη του εμβολίου !!!  Και μάλιστα ενός εμβολίου που είναι υπό πειραματικό έλεγχο και τα τελικά συμπεράσματα γι αυτό θα βγούν πολύ αργότερα.  Εξαιρετικής ευφυίας συμπέρασμα. Δεν μας λένε τα ονόματα των εγκεφάλων που ανέτρεψαν την ιατρική και όλες τις σχετικές μελέτες;  Θα το ξαναπώ (για πολλοστή φορά): Όταν οι επιστήμονες γίνονται υπηρέτες της εξουσίας τότε η επιστήμη εκτρέπεται. Επικίνδυνα. 

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν είναι η υγεία που τους ενδιαφέρει. Δεν είναι ότι δίνουν προνόμια (!!!) στους εμβολιασμένους. Τιμωρούν τους ανεμβολίαστους. Γιατί τους χαλούν το διατεταγμένο αφήγημα. Πρέπει να είναι και κάτι άλλο από πίσω. Πολύ μεγάλο. Το οικονομικό σκέλος ίσως να προβάλλει σαν βασικό αλλά το απώτερο σχέδιο είναι άλλο. Πολύ μεγάλο επαναλαμβάνω. Θα το καταλάβουμε στο απώτερο μέλλον.    



4 σχόλια:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Επιχείρηση Ελευθερία σημαίνει ,να είσαι ελεύθερος να στερείς απο τους άλλους το δικαίωμα τους να ζουν σαν ελεύθεροι άνθρωποι .

Σ. Καλδής είπε...

Σχετικά με τους νοσήσαντες και την αναγκαιότητα εμβολιασμού παραθέτω το λινκ μιάς μελέτης του Πανεπιστημίου του Κλήβελαντ.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.01.21258176v1

Νομίζω ότι είναι σαφής.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Κον Σιακαβέλλα,

Φαίνεται ότι η ελευθερία είναι πολύ εύπλαστη έννοια και την ορίζει ο καθείς κατά τα συμφέροντα του.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Κον Καλδή

Ευχαριστώ, ενδιαφέρον άρθρο και σωστό.