Ιουλίου 14, 2021

Π.Ο.Υ. - ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του (Medscape 12-07-2021) ότι το όφελος των εμβολίων κατά της Covid-19 υπερβαίνει κατά πολύ τις ανεπιθύμητες ενέργειες από την καρδιά (μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα). Τονίζει μάλιστα  ότι οι παρενέργειες αυτές είναι σπάνιες και διαχειρίσιμες.

Δεν μας είπε ο Π.Ο.Υ. όμως, πόσο καιρό μελετήθηκαν αυτές οι παρενέργειες ώστε να δηλωθούν ως ακίνδυνες, και πόσο καιρό μελετήθηκε το εμβόλιο; Θα μου πείτε λίγο καιρό, αλλά σε μεγάλο πλήθος ληπτών. Συμφωνώ. Γιατί όμως δεν του δίνουν κανονική και οριστική άδεια του εμβολίου; 

Γιατί αγνοούν ότι αναφέρονται χιλιάδες θάνατοι μετά το εμβόλιο; Οι ίδιοι τους ανακοινώνουν (CDC / ΗΠΑ και EMA / Ευρώπη). Γιατί δεν αναλύουν τους θανάτους αλλά ασχολούνται μόνον με τις κάποιες (κατ αυτούς) ανεπιθύμητες ενέργειες; Γιατί δεν μας λένε αν τα εμβόλια στο παρελθόν προκαλούσαν θανάτους, και δη σε τέτοια συχνότητα; 17.500 θανάτους ανακοίνωσε προ ημερών ο ΕΜΑ / Ευρώπη. 

Το εμβόλιο δεν είναι φάρμακο για να θεραπεύει ασθενείς, ανθρώπους που έχουν κάποιο νόσημα ελαφρύ ή βαρύ και πρέπει κάτι να κάνουν ώστε να ιαθούν. Εκεί είναι αποδεκτές (και γνωστές) οι τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Μα εκεί δεν μπορείς να αφήσεις τον άρρωστο αβοήθητο. Το εμβόλιο όμως χορηγείται σε υγιείς για πρόληψη. Εδώ δεν είναι αποδεκτό τίποτε, και ιδιαίτερα ο θάνατος. Που είδε ο Π.Ο.Υ να υπάρχει στα κριτήρια παρασκευής εμβολίου ότι μπορεί να προκαλεί και θάνατο; 

Θα μου πείτε ότι ο υγιής μπορεί να αρρωστήσει, κι αν αρρωστήσει μπορεί να νοσηλευθεί, κι αν νοσηλευθεί μπορεί να πεθάνει. Αυτά είναι υποθετικά "μπορεί" και είναι στο χέρι του υγιούς να προσπαθήσει να τα αποφύγει. Με όποιους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι και το εμβόλιο. Αν όμως είναι δεδομένο ότι το εμβόλιο δυνητικά μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο ενός υγιούς λήπτη, τότε η υποχρεωτική επιβολή του δεν είναι κάτι σαν τη "ρώσικη ρουλέτα"; Ή ζεις ή πεθαίνεις. Ελάχιστο το ποσοστό για το δεύτερο, αλλά υπαρκτό. Ας αφήσουν λοιπόν τον καθένα να επιλέξει. 


6 σχόλια:

Καβουρης Κυριάκος είπε...

Ζούμε φαίνεται σε άλλες εποχές που ο Θεός της προπαγάνδας μεσω τής τηλεόρασης τα εχει ισοπέδωσει όλα, αντίλογο άλλη επιστημονική άποψη φωνές διαμαρτυρίας.
Πότε άλλοτε ένα εμβόλιο που θα σκότωνε 1( ενα) άτομο θα συνέχιζε να κυκλοφορεί;;
ΠΟΤΕ!!
Επειδή όπως βλέπετε το να τα συζητάμε μονοι μας έχει την αξία του αλλα δεν ιδρώνει το αυτί κανενός απο τους πιο πάνω θα πρότεινα ο καθένας στο τόπο του σήμερα το απόγευμα να πάει στο ραντεβού που υπάρχει εστω σαν απλος πολίτης εχει και αυτο μεγάλη Αξία. ΚΚαβουρης

Κ. Σιακαβελλας είπε...

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

κ. Καβούρην,

Συμφωνώ ότι δεν μας υπολογίζουν. Αλλά μη ξεχνάτε, η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

κ. Σιακαβέλλα,

Και η εδω συγκέντρωση είχε πολύ καλή συμμετοχή. Το μήνυμα δόθηκε. Ειρηνικά αλλά αποφασιστικά. Μπορεί να μην υπήρχαν άνθρωποι της "υψηλής" κοινωνίας της πόλης, μπορεί οι ομιλήσαντες να μην ήταν γνωστά και τρανταχτά "ονόματα" αλλά υπήρχε ο λαός. Και ο λαός είναι αυτός που έχει τη δύναμη. Και μη τολμήσουν να πουν για τη γεωγραφία της συγκέντρωσης. Αν εξαιρέσει κανείς τους τηλεμαϊντανούς της ιατρικής που λένε διάφορες ανοησίες στην TV, δεν είδα να βγαίνουν μπροστά γιατροί επωνυμοι, τιτλούχοι να αντικρούσουν αυτά που καταγγέλονται, αυτά που συμβαίνουν (όλο τυχαία πεθαίνουν κάποιοι, όλο τυχαία παθαίνουν ανεπιθύμητες ενέργειες), να αντιδράσουν στα παράνομα υποχρεωτικά μέτρα, να πούνε κάτι τέλος πάντων. Όλοι έχουν λουφάξει και ουσιαστικά δέχονται τα πάντα. Αύριο να δούμε πως θα δεχτούνε τα χειρότερα. Το ποτάμι της οργής όμως του λαού κάποτε θα ξεσπάσει.
Όσο για τους κυβερνώντες, είναι γνωστό πόσο έλκονται από την αλαζονεία της εξουσίας. Σπάνια όμως σκέπτονται πως η εξουσία είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ. Και αν έχουν ταυτισθεί με την Υβρι τότε θα ακολουθήσει η Νέμεσις, που θα είναι βαριά.
Το θέμα είναι να βγεί από τον φόβο του και να ενεργοποιηθεί ο λαός.

Καβουρης Κυριάκος είπε...

Στη Πάτρα υπήρξε μια αξιοπρεπέστατη ειρηνική συγκέντρωση περιπου 2000 + ατόμων και ακολουθησε ειρηνική πορεία με παλμό 1500 ατόμων ( μετρημένα με το χερακι μου σειρά σειρά) πολλα κόμματα του κοινοβουλίου θα ήθελαν να μάζευαν τόσο κόσμο!!
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μούγκα!!

JOHN KAVALIOTIS είπε...

κ. Καβούρην,

Και εδω ειρηνική συγκέντρωση. Πορεία ήρεμη. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι οι εκδηλώσεις αυτές θα είχαν τόσο κόσμο. Σε τέτοια εποχή. Φαντάσου να ζούσε ο Χριστόδουλος. Με μια του κουβέντα θα μάζευε 1.000.000 κόσμο στην Αθήνα.
Έχετε απόλυτο δίκιο. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να μαζέψει τέτοια εποχή τόσο κόσμο. Ούτε τους μισούς. Για να μην πω και παρακάτω. Ακόμη και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις (τελευταίες εκλογές) ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Τρεις και ο κούκος.