Ιουλίου 31, 2021

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΑΠΟΡΙΕΣ

Ένας εμβολιασμένος:

- μπορεί να προσλάβει τον ιό
- μπορεί να νοσήσει 
- μπορεί να νοσηλευθεί
- μπορεί να μεταδώσει τον ιό ακόμη και αν είναι  ασυμπτωματικός
- πρέπει να φορά μάσκα σε εσωτερικούς χώρους (προς το παρόν και αργότερα παντού)
   
ΤΟΤΕ  ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ;;
ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΟΝΤΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;

Υπάρχει πιθανότητα να απαντήσει κανείς στα παραπάνω; Προφανώς όχι.

Δεν είναι ανττιεμβολιαστικά αυτά. Είναι η αλήθεια. Έχω γράψει κατ΄επανάληψιν ότι αυτοί που ενισχύουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα είναι οι γιατροί που λένε διάφορα -συνήθως παραπλανητικά- για να υπερασπιστούν δήθεν τα εμβόλια. Πάμπολλα τα παραδείγματα. Ας αναφερθώ σε κάποια πρόσφατα:
- ο γνωστός νευροχειρούργος αποκάλεσε τσαρλατάνους τους σκεπτικιστές γιατρούς
- ο γνωστός τηλεμαϊντανός αποκάλεσε ψεκασμένους, ανοήτους κλπ κλπ τους διαφωνούντες
- γνωστή παιδίατρος είπε για τις ηλικίες 12-15 ετών: μην ανησυχείτε παιδιά, οι μυοκαρδίτιδες αφορούν τις ηλικίες 16-19 ετών (!!!)
- κάποιος καρδιολόγος διαλαλεί από το διαδίκτυο ότι οι γιατροί που δεν πιστεύουν στα εμβόλια είναι ηλίθιοι (ναι κύριοι, ηλίθιοι). Επίσης τονίζει ότι  "εμείς οι σοβαροί γιατροί (αυτοπροσδιορίστηκε και σαν σοβαρός) πρέπει να λέμε την αλήθεια στο λαό". Και συνεχίζει λέγοντας ότι τα δυο mRNA εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή. Όσοι μιλούν για παρενέργειες λένε ανοησίες. Ο άνθρωπος είναι τόσο σοβαρός και τόσο γνώστης που παρόλο που είναι καρδιολόγος δεν γνωρίζει ότι οι ίδιες οι εταιρείες έστειλαν επίσημο έγγραφο σε όλους τους γιατρούς προειδοποιώντας τους για κινδύνους μυοκαρδίτιδας-περικαρδίτιδας μετά τα mRNA εμβόλια. 

Αυτά τα ελάχιστα παραδείγματα δείχνουν πως μπορεί να απωθήσουν τους ανθρώπους τέτοιες δηλώσεις από γιατρούς.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: