Φεβρουαρίου 18, 2022

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ

 Μελέτη από το Ισραήλ που πρόκειται μεν να ανακοινωθεί τον Απρίλιο στο European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases (ECCMID 2022), αλλά κάποια στοιχεία της δόθηκαν ήδη στη δημοσιότητα,  δείχνει ότι η φυσική ανοσία σαφώς υπερτερεί της ανοσίας των εμβολίων. Αυτό οφείλεται στην ποιοτική υπεροχή των αντισωμάτων που παράγει η φυσική νόσηση. 

Επιπλέον, η φυσική άμυνα είναι και μεγαλύτερης διάρκειας από την άμυνα που προσφέρει ένα εμβόλιο.

Medscape 15-02-2022

--------------------------------------------    

Σημείωση. Αυτά είναι γνωστά από την κλασική ανοσολογία, τόσο που δεν θα έπρεπε να χρειάζονται μελέτες για να  λεχθούν.  Μόνον η δική μας επιτροπή των σοφών δεν τα γνωρίζει  και προσδιορίζει τη φυσική ανοσία ως τρίμηνης διάρκειας. 

Προφανώς όμως οι μελέτες γίνονται επειδή ο ιός είναι καινούριος, επειδή τα εμβόλια είναι καινούρια και επειδή η πίεση υπέρ του εμβολίου για την αναχαίτιση της λοίμωξης είναι τρομακτική (και φυσικά τα εμβόλια πρέπει να πουληθούν). Συνεπώς οι μελέτες ίσως γίνονται για μεγαλύτερη τεκμηρίωση των απόψεων. 

Δυστυχώς όμως στον άγιο αυτόν πλανήτη που ζούμε, όποιοι τολμούν να ψελλίσουν έστω μια κάπως διαφορετική προσέγγιση από την επισήμως κρατούσα     αντιμετωπίζουν την καχυποψία, την ύβρι, την κατακραυγή και επιθετικούς χαρακτηρισμούς όπως πχ "ψεκασμένοι". Ήδη στην παραπάνω μελέτη άρχισαν τα "ναι μεν αλλά...". Φαίνεται τη γνώση κατέχουν μόνον οι άρχοντες της πανδημίας, οι μονίμως φάσκοντες και αντιφάσκοντες. Προφανώς η δικαιολόγηση των μυρίων επιβάλλει όλα αυτά τα εξοργιστικά και πολλές φορές ευτράπελα που ακούμε από τους τιτλούχους.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: