Φεβρουαρίου 20, 2022

TΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ (Ή ΤΡΑΓΙΚΑ;) ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Ακούμε τόσα και τόσα. Νούμερα και ποσοστά. Αλήθειες και ψέματα. Μας λένε τους θανόντες από Covid-19. Όχι όμως από το εμβόλιο.  Μας λένε ότι το ΕΣΥ ενισχύεται. Δεν μας λένε τι λείπει. 

Λοιπόν,

Πεθερά γιατρού: κάταγμα ισχίου, εισήχθη στο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε, έπαθε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, και κατέληξε. Διάγνωση; Μα φυσικά Covid-19 ! Τώρα πως το κάταγμα έγινε κορωνοϊος, αυτοί ξέρουν.

Μητέρα γιατρού: διαταραχές ομιλίας, πτώση με ελαφρά κάκωση - εισαγωγή στο νοσοκομείο. Περί τις 10-12  ώρες στα εξωτερικά ιατρεία λόγω έλλειψης κλινών. Εισαγωγή σε χειρουργική κλινική. Με τον έλεγχο δεν βρίσκουν κάτι σημαντικό. Υπερτασική κρίση κάποια στιγμή. Η κλινική δεν έχει τέτοια φάρμακα. Στέλνουν τον συγγενή να αγοράσει από έξω για να αντιμετωπίσουν την ασθενή !  Και αν δεν υπήρχε συγγενής; Ή δεν υπήρχαν λεφτά;

Καταγγελία πολίτη δημοσίως:  Του έδωσαν να θάψει άλλο νεκρό αντί του συγγενούς του (βλέπετε οι με ή από covid-19 είναι περιτυλιγμένοι και σφραγισμένοι)

Ελάχιστα δείγματα μιας ευρύτερης δυσλειτουργίας. 




1 σχόλιο:

alex είπε...

Υπάρχει και η δυνατότητα ο γιατρός να γράφει κόβιντ στον εργαζόμενο, για να πάρει λίγες μέρες ξεκούρασης (αναρρωτική). Ίσως για κάποιο λόγο επιθυμούν ακόμη να φαίνονται τα νούμερα αυξημένα.
Αλεξάνδρα γυμνοπούλου