Φεβρουαρίου 24, 2022

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Σήμερα, οι δικαιούχοι έλαβαν τα ειδοποιητήρια για το πρόστιμο των 100 ευρώ ανά μήνα λόγω μη εμβολιασμού.  

Συμπτωματικά σήμερα άρχισε και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ένας πόλεμος που ίσως εξελιχθεί σε όλεθρο για όλον τον πλανήτη.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά και ενώ οι περισσότερες χώρες αποσύρουν τα μέτρα για την πανδημία, η δικιά μας κυβέρνηση επιβάλλει πρόστιμα γιατί ένα μικρό μέρος του πληθυσμού αρνείται να εμβολιαστεί. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο των στατιστικών των εμβολίων έχει εμβολιαστεί πλήρως το 85% του πληθυσμού. Από το υπόλοιπο 15% σίγουρα ένα ικανό ποσοστό έχει νοσήσει. Τι μένει;

Τι εμμονή των ηγετών μας είναι αυτή, να τιμωρήσει κάποιους ανθρώπους, τι ψυχοπαθητική εμμονή είναι να απολύσει τους υγειονομικούς; Να καθιερωθεί, λέει ο υπεύθυνος υπουργός, ο εμβολιασμός ως τυπικό προσόν διορισμού στο ΕΣΥ.  Ναι αλλά όλοι αυτοί που θα τιμωρηθούν έχουν διορισθεί προ πολλών ετών. Πώς επιβάλλεις αναδρομικά μια πράξη όταν την εποχή εκείνη δεν υπήρχε καν το εμβόλιο; Άμα θέλει να το κάνει προσόν, ας το κάνει από τους νεοδιοριζόμενους. Είναι και νομικός ο υπουργός μας. Με διδακτορικό κατά της υποχρεωτικότητας. 

Αναρωτιέμαι τι συμβόλαια έχουν υπογράψει αυτοί οι πολιτικοί. Αν και πιστεύω ότι δεν τους ενδιαφέρει ο εμβολιασμός του οποιουδήποτε, αλλά η υποταγή όλων μας. Τόσο δημοκράτες είναι.


   


Δεν υπάρχουν σχόλια: