Φεβρουαρίου 25, 2022

ΠΛΕΥΡΕΙΟΣ ΛΟΓΙΚΗ

Να συνεχίσω και να διευκρινίσω επί της χθεσινής ανάρτησης. Ο υπουργός υγείας θέλει το εμβόλιο ως προσόν διορισμού στο ΕΣΥ. 
Πάει καλά ο άνθρωπος; 
Ποιό εμβόλιο; Του κορωνοϊού; Αν ναι, γιατί όχι και για τα άλλα εμβόλια; Σκόντο θα κάνουμε τώρα; Ας  υποβάλλει ο γιατρός στα χαρτιά του και το βιβλιάριο υγείας με όλους τους εμβολιασμούς που έχει κάνει. Και όποιος έχει λάβει περισσότερα εμβόλια να προηγείται των συναδέλφων του. 
Μα πάει καλά ο άνθρωπος;
Είναι και νομικός. Έκανε και διδακτορικό (περί υποχρεωτικότητας παρακαλώ). Αρχίζω να πιστεύω ότι του το γράψανε γι αυτό δεν θυμάται ο ίδιος τι έγραψε. 
Ανεξάρτητα από το αν επιτρέπονται ιατρικοί φάκελοι ως δικαιολογητικά, ο υπουργός έθεσε πονηρά το θέμα για να μην απολύσει τους ανθρώπους και του μείνει το στίγμα, αλλά να πει εγώ δεν φταίω, αυτοί αποσύρθηκαν γιατί δεν ήθελαν το εμβόλιο. 

Και κάτι άλλο. Η κυβέρνηση ή η επιτροπή των σοφών (δεν ξέρω ποιοι ακριβώς) περιλαμβάνουν τους διπλά εμβολιασμένους στην κατηγορία των ανεμβολίαστων, όταν ανακοινώνουν τα περίφημα νούμερα της πανδημίας. Αφού λοιπόν είναι έτσι γιατί δεν τους τιμωρεί κι αυτούς, μιας και δεν έχουν λάβει και δεν θα λάβουν την τρίτη δόση; 100 ευρόπουλα κύριοι της επιτροπής ανά μήνα και σε αυτούς. Αν τους θεωρείτε εμβολιασμένους τότε ας περιλαμβάνονται στην κατηγορία εμβολιασμένοι και διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, που ανακοινώνονται κάθε μέρα.

Επιτέλους πόσες αλχημείες θα αντέξουμε ακόμη;



2 σχόλια:

Unknown είπε...

"Ν'αγιασει" το στομα σας... Ευτελισαν την επιστήμη... Αγλαΐα Καραθανα ειδ/νη Παιδιατρικής.

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια κε Καβαλιώτη. Επισημαίνεται ορθά την παράνοια που πλέον δυστυχώς κυριαρχεί.... Ολυμπία Γεωργιάδου , δικηγόρος