Οκτωβρίου 10, 2022

ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ

Μιλάνε για αντιεμβολιαστές και αντιεμβολιαστικό κίνημα. Στηριζόμενοι σε ένα εμβόλιο γενικεύουν τον όρο "αντιεμβολιαστής".  Μπορεί να έχεις λάβει τα όσα μύρια εμβόλια, αλλά να μην επιθυμείς το εμβόλιο covid-19. Τότε είσαι αντιεμβολιαστής. 

Θα πω ένα πράγμα. Μεγαλύτερο κακό στo εμβόλιο, αλλά και σε όλα γενικότερα τα εμβόλια, κάνουν αυτοί που μιλούν με τόσο πάθος ή και μένος για την πρόληψη από το εμβόλιο covid-19. Μέσα στον ορυμαγδό των λόγων τους λένε και απίθανα πράγματα για τα εμβόλια. Λογικό είναι μιας και δεν γνωρίζουν το θέμα. Παρόλα αυτά ομιλούν, επιμένουν, δίνουν οδηγίες, κλπ. Ο τρόπος και μόνον που ομιλούν ωθεί τον ακροατή σε αρνητικά συναισθήματα για τα πάσης φύσεως εμβόλια. Πάντα πίστευα και έλεγα ότι την μεγαλύτερη ώθηση στο αντιεμβολιαστικό κίνημα τη δίνουν οι γιατροί με τον αδόκιμο τρόπο που διαφημίζουν τα εμβόλια. Ειδικά στο εμβόλιο κατά της Covid-19, η συμμετοχή του κοινού θα ήταν πολύ μικρή αν δεν προϋπήρχε η επιβολή του φόβου και του τρόμου για μια άγνωστη λοίμωξη. Και φυσικά και η άμεση ή έμμεση υποχρεωτικότητα που ακολούθησε.


 

2 σχόλια:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Εμβολιαστής: Οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται και εκτιμάει τα εμβόλια. Προσπαθεί στο να τα βελτιώνει συνέχεια, ώστε να γίνονται περισσότερο αποτελεσματικά, ασφαλή, εύχρηστα και προσιτά σε όλους, όσους τα χρειάζονται.
Αντιεμβολιαστής: Οποιοσδήποτε στρέφεται εναντίον των εμβολίων, εξ ορισμού και χωρίς δυνατότητα αλλαγής αντίληψης.
Αντί- αντιεμβολιαστής: Οποιοσδήποτε, ΥΠΕΡ των εμβολίων, εξ ορισμού και χωρίς δυνατότητα αλλαγής αντίληψης που θα ψέκαζε τον κόσμο με οτιδήποτε έγραφε στην ετικέτα εμβόλιο!

Ανώνυμος είπε...

Πιο σωστός ορισμός του όρου "αντι-αντιεμβολιαστής" είναι ο "παντεμβολιαστής", ο οποίος -όπως διαπιστώσαμε- κυνηγάει και τους πάντες ανεξαιρέτως για να τους εμβολιάσει (νέους, γέρους, μεσήλικες, παιδιά, βρέφη είτε χωρίς υποκείμενα νοσήματα είτε με). Δεν χρειάζεται νομίζω εξυπνάδα για να καταλάβει ο καθένας ότι υπάρχει παράνοια και μη επιστημονικότητα σε αυτή την τακτική-πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για εμβόλια που δεν έχουν δοκιμαστεί και ήταν πασιφανές από την αρχή ότι δεν υπήρχε καν η πρόθεση να καταμετρώνται οι παρενέργειές τους, καθώς αυτές απλά κουκουλώνονταν γελοιωδώς. Ακόμα θυμάμαι την θρασύτατη, αυτόματη, απολυταρχική, "επιστημονική" διάγνωση "Δεν σχετίζεται.-" μετά από οποιοδήποτε περίεργο είχε επέρθει μετά τον εμβολιασμό και με την ίδια παρα-λογική κινδυνεύει να βγει το ίδιο ακριβώς πόρισμα τώρα μετά από την αυτοκτονία και της 36χρονης υγειονομικού σε αναστολή. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι το αν σχετίζεται η αυτοκτονία της με τον επιβεβλημένο οικονομικό και όχι μόνο, αποκλεισμό της (https://vouliwatch.gr/ask/question/657def76-69e6-4d11-8de3-9a9892e3542f). Προς το παρόν μόνο 1172 άνθρωποι φαίνεται να έχουν την ικανότητα να κάνουν λογικούς συσχετισμούς και 3 έχουν απωλέσει ολοκληρωτικά αυτή την ικανότητα, αλλά αρέσκονται στο να επιδεικνύουν την νοητική αναπηρία τους.

ΗΑΚ