Οκτωβρίου 20, 2022

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Δεν φαίνεται να έχει σταματημό ο κορωνοϊός. Νέες παραλλαγές εμφανίζονται στον ορίζοντα. Οι παραλλαγές BQ.1 και BQ.1.1 που φαίνεται ότι θα επικρατήσουν. Ήδη στις ΗΠΑ από 1% που ήταν προ μηνός, έφτασαν στο 11-12 %. Το πως θα συμπεριφερθούν, τι συμπτωματολογία θα έχουν, τι ποσοστά νοσηλείας κλπ δεν είναι γνωστά ακόμη φυσικά. Θα τα μάθουμε αργότερα.

Medscape Inf Dis  18-10-2022

New  York Times  19-10-2022


Ας μην ανησυχούμε. Δεν πρόκειται να πλήξουμε με τον κορωνοϊό και αυτούς που τον διαχειρίζονται. Αλήθεια, θα ακολουθήσει άραγε νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο; Και θα τρέξουν όλοι οι σώφρονες να το κάνουνε; Κάποτε πρέπει να φτάσουν οι δόσεις τις 7, όπως είχε ειπωθεί εξ αρχής από "συνωμότες". Ήδη με τα υπάρχοντα εμβόλια είμαστε στην πέμπτη δόση. Δύο μόνον δόσεις υπολείπονται. 



2 σχόλια:

Άννα Τουμανίδου είπε...

Τώρα μάθαμε ότι η πρόεδρος της Κομισιόν είχε παραγγείλει για 10 δόσεις ανά άτομο στην Ευρώπη......

JOHN KAVALIOTIS είπε...


Κα Τουμανίδου

Σωστά. Πέραν του ότι αυτό είναι από μόνο του ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ίσως υποκρύπτει και τις εξ αρχής προθέσεις των όποιων ιθυνόντων να προχωρήσουν σε τόσο μεγάλο αριθμό δόσεων για κάθε πολίτη.
Μέχρι τελικής πτώσεως για να το πούμε πιο λαϊκά. Αν και πάλι δεν πρόκειται να το καταλάβει ο κόσμος. Εδώ δεν το κατάλαβαν οι γιατροί, που συνεχίζουν να μιλούν για τυχαία πανδημία, για ορθά lockdown, για σωτήριες μάσκες, για αναγκαιότητα των rapid tests, και που αποδέχθηκαν ως σωστά μέτρα τις αναστολές υγειονομικών και τα πρόστιμα στους μη εμβολιαζόμενους.