Δεκεμβρίου 28, 2022

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

 Επανέρχομαι στον εμβολιασμό των παιδιών:

1.   Το εμβόλιο εγκρίθηκε με προσωρινή αδειοδότηση μετά δίμηνη δοκιμή σε ελάχιστο αριθμό ατόμων. Στα παιδιά δοκιμάστηκε σε  περίπου 2.500. Αλλά πάλι σε δίμηνο χρονικό διάστημα.

2.   Αυτό και  μόνο καταστρατηγεί την έννοια "εμβόλιο". Ακόμη και σήμερα μελέτες λένε ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει εμβόλιο με δεδομένα κάτω των 5 τουλάχιστον ετών. Ας μην ξεχνάμε ότι το CDC άλλαξε και τον ορισμό του εμβολίου.

3.   Το εμβόλιο δεν προκαλεί τοπική ανοσία, δεν προφυλάσσει από πρόσληψη του ιού και μετάδοση του. Εξάλλου η νόσος στα παιδιά είναι εξαιρετικά ήπια και οι βαριές περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες. Αυτά τα δύο ακυρώνουν τον λόγο για τον οποίο επεβλήθη στα παιδιά το εμβόλιο. Μήπως και κολλήσουν οι παππούδες. Μα πλέον όλοι κολλάνε κατ εξοχήν από τους εμβολιασμένους και ολιγότερο από τους ανεμβολίαστους.

4.   Ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν μελετήθηκαν, δεν τις γνωρίζαμε, αλλά παρόλα αυτά το επιβάλαμε το εμβόλιο. Γιατί;;

5.   Αγνοήθηκε πλήρως το ανοσιακό σύστημα των παιδιών. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από παιχνίδι, φυσική ζωή, καλή διατροφή, συναναστροφή. Όλα αυτά ενισχύουν και το ανοσιακό σύστημα. Εμείς τους στερήσαμε και αυτά. Επιπλέον, αγνοήσαμε το γεγονός ότι το εμβόλιο προκαλεί μερική καταστολή της πρωτοπαθούς ανοσίας.

6.   Ποιος λοιπόν επέβαλε τον εμβολιασμό των παιδιών αγνοώντας όλα τα παραπάνω; Ήταν απόφαση γιατρών ή πολιτική απόφαση; Μα οι πολιτικοί δεν είναι γιατροί. Και οι γιατροί μας έχουν το ακαταδίωκτο. Κάτι που θα τους καταδιώκει εσαεί.

7.   Λένε ότι δεν είχαν άλλη επιλογή σε μία πανδημία. Θα «έριχναν» ένα εμβόλιο χωρίς γνώση των δεδομένων για να σώσουν όσους μπορούσαν να σωθούν. Το πόσοι θα πέθαιναν από το εμβόλιο δεν το γνώριζαν αλλά υπολόγιζαν μικρότερο ποσοστό από ότι η νόσος. Η νόσος όμως είχε εξαιρετικά μικρή θνητότητα. 

8.   Και καλά στους μεγάλους. Στα παιδιά; Η γνώση ήδη υπήρχε όταν αποφάσισαν για τα παιδιά. Και έπεσαν όλοι μανιωδώς να  τα εμβολιάσουν. Που στηρίχθηκαν οι οργανώσεις των παιδιάτρων; Που στηρίχθηκε η Παιδιατρική Εταιρεία;    

9.   Αν ρωτήσει κανείς τους γιατρούς,  πού στηρίζονται και συνιστούν εμβόλια, δύσκολα θα λάβει τεκμηριωμένες απαντήσεις. Το βασικό που θα πουν είναι ότι ακούμε τις εντολές. Χωρίς προσωπική γνώση και άποψη και θα έλεγα με κάποιον εσωτερικό δισταγμό οι περισσότεροι. Και τις εντολές ποιος τις δίνει, ποιος καθοδηγεί; Σίγουρα υπάρχει κάτι πιο πάνω από τις ρυθμιστικές αρχές, πιο οργανωμένο που εσκεμμένα αγνοεί κάθε αντίθετη άποψη.

10.Το συμπέρασμα νομίζω ότι είναι: πανδημία τεχνητή, εμβολιασμός προγραμματισμένος και ταχύτατος. Δεν λειτουργούμε σε γνωστές, κλασικές συνθήκες. Αγνοήσαμε την ιατρική και ηθελημένα απορρίπτουμε ή δεν ακούμε οποιοδήποτε επιχείρημα κι αν τεθεί.

11. Δεν μπορεί να είναι αθώο αυτό. Είναι πείραμα; Δεν γνωρίζω. Αν όμως ναι, τότε είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και μάλιστα προχωρά ακάθεκτο εν μέσω συνεχών ευρημάτων που αντιτίθενται στο αφήγημα και που παραμερίζονται σκανδαλωδώς.

12. Καλό είναι να γίνει διάλογος για τις δύο απόψεις. Η γνώση είναι δύναμη και θα επικρατήσει αυτός που θα παρέξει την ορθή γνώση. Ξέρετε, η αλήθεια  πάντα επικρατεί στο τέλος, ανεξάρτητα από το ποιοί και πόσοι την υποστηρίζουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: