Δεκεμβρίου 05, 2022

ΑΣΤΕΡΕΣ ... ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ

"Υποχρεωτικότητα είναι να σε δέσω στην καρέκλα και να σου κάνω το εμβόλιο. Τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε στη χώρα μας. Όλα ήταν θέμα επιλογής." 

Αυτά, μεταξύ άλλων, άκουσα ότι υποστήριξε κάποιος από τους νεοφανείς αστέρες της ιατρικής. 

Και φυσικά γέλασε κάθε πικραμένος.


4 σχόλια:

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Και το πιστόλι στον κρόταφο να μας έβαζαν και να μας έδιναν την δυνατότητα επιλογής, εμβόλιο ή πυροβολάμε, ο εν λόγω κύριος πάλι τα ίδια θα έλεγε. Είχαν την επιλόγη, στη χώρα μας δεν υπήρξε καμία υποχρεωτικότητα ....

evikour είπε...

Καλησπέρα σας,
Όπως πολύ σωστά είπε ο κ. Βαθιώτης σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, το ποινικό δίκαιο δέχεται και την έμμεση υποχρεωτικότητα, αλλιώς η απειλή ενός ληστή που σου ζητάει τα λεφτά ή τη ζωή σου δεν αποτελεί ουσιαστικά απειλή αφού μπορείς να δώσεις τη ζωή σου για να μη σε ληστέψει!
Αυτά μάλλον τα αγνοούν οι τηλε-ειδικοί ή δε τους συμφέρει να τα θυμούνται..Εξάλλου ο εν λόγω κύριος απ΄ότι κατάλαβα ήταν και αντίθετος στο να καθίσει μαζί με τους επιστήμονες της "άλλης πλευράς" και να έχουν μια γόνιμη συζήτηση, οπότε και αυτό λέει πολλά..

JOHN KAVALIOTIS είπε...


κ. Καράτση, κ. evikour

Συμφωνούμε. Ο άνθρωπος μίλησε αλαζονικά λες και ήταν ο πλέον ειδικός επί του θέματος. Ούτε καν κλινικός γιατρός είναι. Σωστά τονίζετε ότι αρνήθηκε τη συνομιλία με άλλους γιατρούς και άρα κάτι σημαίνει αυτό. Για να κάνεις ελεύθερη συζήτηση με άλλους επιστήμονες πρέπει να γνωρίζεις. Βέβαια εκείνο που δεν διανοήθηκε ο κύριος είναι αν οι άλλοι θέλουν να συζητήσουν με αυτόν. Για ευνοήτους λόγους. Σε κάθε συζήτηση πρέπει να υπάρχει και κάποιο επίπεδο. Γνωστικό επίπεδο.

Μαρίνα 11 είπε...

Και να οδηγείς με δίπλωμα δεν είναι υποχρεωτικό. Αν σε πιάσουν απλά πληρώνεις πρόστιμο και σου παίρνουν τις πινακίδες. Εσύ διαλέγεις.
Ούτε η ζώνη φυσικά.
Έχει χαθεί η λογική πια.