Αυγούστου 21, 2021

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Ο Τσιτσιπάς και ο κάθε Τσιτσιπάς μπορεί να λέει ή να κάνει ότι θέλει. Πιθανόν να επηρεάζει κάποιους πιθανόν όχι. Είναι εξαίρετος αθλητής, κοινωνικό πρόσωπο, αλλά μέχρις εκεί. Ο λόγος του φυσικά, δεν έχει τη βαρύτητα που θα είχε ο λόγος ενός πρωθυπουργού, ενός υπουργού, ενός κυβερνητικού κλπ ως προς την εφαρμογή ή όχι κάποιων πραγμάτων.  

Είπε λοιπόν ο Τσιτσιπάς ότι δεν έκανε το εμβόλιο. So what? Δικαίωμα του και η άποψη και η πράξη. Ξεσηκώθηκε το σύμπαν. Γιατί;  Βγαίνει λοιπόν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τι λέει; Διαβάστε:

"Για τον 23χρονο αθλητή αμφισβητείται η ικανότητά του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή το αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα. Και αμφισβητείται γιατί δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε τις σπουδές ούτε το ερευνητικό έργο που θα του επέτρεπαν να σχηματίσει άποψη γύρω από αυτό".

Και συνεχίζει:         

"Τα θέματα αυτά τα αναλύουν, ενημερώνουν την κοινωνία και τοποθετούνται όσοι τα έχουν σπουδάσει, όσοι τα έχουν μελετήσει, όσοι τα έχουν διακονήσει μέσα από το λειτούργημά τους το ιατρικό και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο". 

Αλήθεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα σκέφτηκε αυτά ή του τα είπαν; Σε αντιδιαστολή να τον ερωτήσουμε. Όλα αυτά που είπε για τον αθλητή είναι σωστά. Αλλά όλα αυτά τα έχει ο πρωθυπουργός μας ή ο περιβόητος Άδωνις που μας προτρέπουν να λάβουμε το εμβόλιο το οποίο είναι "απολύτως ασφαλές και αποτελεσματικό"; Έχουν σπουδάσει οι πολιτικοί μας ηγέτες και έχουν διακονήσει μέσα από το λειτούργημα τους το θέμα; Συνεπώς με ποιο δικαίωμα μας ωθούν σε μια πράξη που δεν είναι των αρμοδιοτήτων τους και μας μιλάνε για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού; Αυτοί τα γνωρίζουν, μπορούν και δικαιούνται να ομιλούν; Οι άλλοι όχι; Τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό;

Και μη μας πουν ότι ομιλούν και οι ειδικοί γιατροί. Γιατί είναι καμμιά δεκαριά τηλεαστέρες που τρομοκρατούν τον κόσμο αλλά υπάρχουν και δεκάδες άλλοι γιατροί που έχουν αποκλειστεί από τα ΜΜΕ.

Ας προσέχει λοιπόν τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και για ποιούς τα λέει. Του γυρίζουν μπούμεραγκ. 



1 σχόλιο:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

ΟΙ ΓΑΡ ΠΝΕΟΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΙΣΣΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΙΚΡΩΣ ΦΕΡΟΥΣΙ ΤΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΩΝ ΥΠΟ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
(Το σωστό που ο μικρός ξεστομίζει,πικραίνει τους τρανούς και φαντασμένους)