Αυγούστου 06, 2021

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ; - ΠΟΣΗ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;

Μια πληροφορία που μου δόθηκε προσωπικά από φίλο. Εμβολιασμένος ο ίδιος, πλήρως και πρόσφατα κατά του κορωνοϊού. Πήγε λοιπόν τη μητέρα του εχθές στον "Ευαγγελισμό" όπου εισήχθη για κάποια προβλήματα. Ο γιος ενημερώθηκε από τους γιατρούς, που του έδειξαν και σχετική διαταγή (προφανώς από τη Διοίκηση), ότι αν θέλει να εισέρχεται στην Κλινική για να επισκέπτεται ή να βοηθά τη μητέρα του, θα πρέπει να έχει πρόσφατο PCR τεστ. Δεν λαμβάνεται υπόψιν ο εμβολιασμός και το πιστοποιητικό. Σε ερώτηση του συγγενούς "τότε τι διαφέρει ο εμβολιασμένος από τον ανεμβολίαστο;" υπήρξε από γιατρέσσα η εξής αμίμητη απάντηση: " δεν θα κάνουμε τώρα φιλοσοφική συζήτηση". 

Και ακόμη αναρωτιέται ο φίλος μου, γιατί έκανε το εμβόλιο και πήρε πιστοποιητικό, αν αυτά δεν λαμβάνονται υπόψιν. 

Μια άλλη πληροφορία λέει ότι στο Ωνάσειο επίσης, δεν λαμβάνουν υπόψιν το πιστοποιητικό, αλλά εκεί ζητούν rapid test για να εισέλθεις σε θαλάμους ασθενών. 

Τι συμβαίνει λοιπόν με την Επιχείρηση "Ελευθερία"; Τι συμβαίνει με το πιστοποιητικό;  Είναι τόσο αναποτελεσματικό το εμβόλιο και λόγω αυτού ακυρώνει το πιστοποιητικό; Γνωστό πλέον είναι ότι οι εμβολιασμένοι και προσλαμβάνουν, και νοσούν και μεταδίδουν. Τότε ποιο το νόημα των "προνομίων" που θα έχουν οι εμβολιασμένοι; Και γιατί να έχουν προνόμια αφού δεν διαφέρουν σε κάτι από τους ανεμβολίαστους; Και γιατί οι ανεμβολίαστοι απαγορεύεται να πηγαίνουν εδώ και κεί αφού και στους εμβολιασμένους άρχισαν να ζητούν τα ίδια πράγματα;

Θα απαντήσει κανείς για όλα αυτά; 

Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιος που δεν εμβολιάστηκε είναι πιο προσεκτικός από τους άλλους. Λαμβάνει προφυλάξεις, μέτρα, προσέχει. Οι εμβολιασμένοι με τον αέρα που τους δόθηκε από το κράτος και τα "προνόμια" που τους χορηγήθηκαν, πέταξαν τις μάσκες, σταμάτησαν να προφυλάσσονται, κυκλοφορούν ελεύθερα και σε λίγο θα είναι αυτοί η "κινούμενη βόμβα" και όχι οι ανεμβολίαστοι. 

Η Επιτροπή των Σοφών θα το καταλάβει αυτό;  Θα καταλάβει τα λάθη της ή θα συνεχίσει να απειλεί τους πάντες;    


ΥΓ. / 22.30Αναγνώστης από Θεσσαλονίκη, που διάβασε την ανάρτηση, με ενημέρωσε ότι κι εδώ σε μας στη Θεσσαλονίκη άρχισε να εφαρμόζεται αυτό. Η δουλειά του έχει να κάνει με κλινικές, αυτός είναι πλήρως εμβολιασμένος, αλλά παρόλα αυτά δεν του επιτρέπουν να μπαίνει στην κλινική αν δεν έχει κάνει rapid τεστ ή pcr test. Άρα πρέπει να είναι γενική οδηγία αυτό. Δεν σας φαίνεται σαν η "αποκαθήλωση του εμβολίου";  Κι όμως οι άρχοντες φωνάζουν ομαδικά εμβόλιο, εμβόλιο, .... Και τρίτη και τέταρτη δόση και δεν ξέρω αν θα σταματήσουμε.  Πάντως πρέπει να το υποβαθμίζουν επιμελώς το θέμα ελέγχου των εμβολιαζομένων. Δεν συμφέρει εξάλλου, αντιστρατεύεται  τη θεωρία  "να πάρουμε πίσω τη ζωή μας".     




    

Δεν υπάρχουν σχόλια: