Αυγούστου 28, 2021

Η ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Πρόσφατα σε κεντρικό τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Γιατρέ πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά δεδομένα για την ασφάλεια του εμβολίου στα παιδιά…

Απάντηση παιδιάτρου: Λάθος, ακούστε. Κάποτε όταν παίρναμε ένα αυτοκίνητο, έπρεπε τα πρώτα χιλιόμετρα, τα πρώτα 10.000 χιλιόμετρα,  να τα κάνουμε με μικρές ταχύτητες για να στρώσει η μηχανή. Τώρα όταν το αγοράζουμε η μηχανή είναι από το εργοστάσιο στρωμένη. Έτσι είναι και τα εμβόλια. Κάποτε έπρεπε να κάνουμε 150.000 – 200.000 εμβόλια σε διάστημα 5 ετών για να το δούμε. Σήμερα με τη βιοτεχνολογία που υπάρχει, το εμβόλιο βγαίνει έτοιμο, στρωμένο, άρα το ξέρουμε.


Απόλυτα επιστημονική και τεκμηριωμένη απάντηση για την ασφάλεια του εμβολίου !!!

Από παιδίατρο !

Πόσο πιο χαμηλά πια !


 

2 σχόλια:

tzortzak είπε...

Αγαπητε κ. Καβαλιώτη,

στο παρελθόν έχετε αναφερθεί στο γεγονός ότι η κρατική επιτροπή των ειδικών δεν άπαντα στα κείμενα/ερωτήματα που τους στέλνετε εσείς ή άλλοι. Ενημερώνω ότι θύμα της αδιαφορίας της επιτροπής έπεσε και η ΕΙΝΑΠ (νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας-Πειραια), πρόεδρος της οποίας είναι η γνωστή τηλεγιατρός Ματίνα Παγώνη και στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος.
Στις 24 Αυγούστου, η ΕΙΝΑΠ έστειλε επίσημη επείγουσα επιστολή στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, με κοινοποίηση στους Κικίλια, Κοντοζαμάνη, Θεμιστοκλέους, ρωτώντας «τι μέλλει γενέσθαι με την 3η αναμνηστική (boost) δόση εμβολίου για τους υγειονομικούς που κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν ήδη εμβολιαστεί από τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο».

Οπως καταγγέλλει η ΕΙΝΑΠ, «αντί για οποιαδήποτε πραγματική απάντηση, έχουμε δεχτεί μόνο αυτόματο τυποποιημένο μήνυμα που προφανώς το ίδιο αποστέλλεται μαζικά ως αόριστη μη απάντηση σε οποιονδήποτε απλό πολίτη απευθύνει ερωτήματα στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών». Η ΕΙΝΑΠ κάνει λόγο για «πρωτοφανή έλλειψη σοβαρότητας και απαξίωση των νοσοκομειακών γιατρών τόσο από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών όσο και από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας», την οποία χαρακτηρίζει «ένδειξη για τον υποκριτικό τρόπο που αντιμετωπίζεται από τους αρμόδιους ο εμβολιασμός των υγειονομικών. Από τη μια απειλούν με απολύσεις τους λίγους ανεμβολίαστους και από την άλλη αναστέλλουν αιφνιδιαστικά τις άδειες και δεν έχουν κανένα σχεδιασμό όσον αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των ήδη εμβολιασμένων υγειονομικών».

«Απαιτούμε άμεσα σοβαρή απάντηση, επιτέλους» και «δημόσια συγγνώμη τόσο από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών όσο και από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας γι’ αυτή την απαξιωτική στάση απέναντι στην ΕΙΝΑΠ», είναι η κατακλείδα του Δελτίου Τύπου!!



Γιώργος Τζωρτζακάκης

JOHN KAVALIOTIS είπε...


Μα κύριε Τζωρτζακάκη τι περιμένατε; Να απαντήσουν; Όταν δεν απαντούν πλέον σε ιατρικά όργανα καταλαβαίνετε ότι δεν έχουν τι να πουν. Και μετά περιμένω εγώ απάντηση που τους έστειλα απλές ερωτήσεις εδώ και ενάμισυ μήνα.

Έξάλλου ποιος να απαντήσει; Για να απαντήσεις πρέπει να γνωρίζεις.