Οκτωβρίου 12, 2021

ΕΓΚΥΕΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΠΕΙΘΩ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ

Για μια ακόμη φορά τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Αμερικάνοι τονίζουν ότι η Covid-19 διαδράμει βαριά στις εγκυμονούσες. Συνεπώς, θεωρούν αναγκαίο τον εμβολιασμό των εγκύων. Παρά ταύτα η κατηγορία αυτή γυναικών έχει το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμών. Κυρίως γιατί φοβούνται για τις συνέπειες που τυχόν θα έχει το εμβόλιο. Και φυσικά οι αρχές τονίζουν και πιέζουν για εμβολιασμούς. 

The New York Times, 12-10-2021


Σημείωση. Το πρόβλημα δεν είναι να πιέσεις. Το πρόβλημα είναι να πείσεις. Και αν σε χώρες με θεωρητικά υψηλό πολιτιστικό επίπεδο, όπως οι προαναφερθείσες, δεν κατάφεραν να πείσουν το λάθος πρέπει να αναζητηθεί στους επιστήμονες και τις αρχές. Δεν φταίει ο κόσμος που φοβάται. Φταίνε τα όσα κυκλοφορούν, σωστά ή λανθασμένα. Δεν ξέρει πλέον ο κόσμος τι να πιστέψει. Και δεν είναι θέμα μόρφωσης ή όχι του κόσμου, όπως ακρίτως λένε οι ημέτεροι "μορφωμένοι" γιατροί και δημοσιογράφοι. Είναι οι δικές τους παλινωδίες, αντιφάσεις, χορηγίες, θέσεις πολιτικές κλπ κλπ. Σε ποιον Θεό πιστεύουν οι άνθρωποι αυτοί; Μέχρι και η Εκκλησία παρασύρθηκε και απειλεί τα μέλη της.  

Έφτασε μάλιστα εχθές να εκραγεί και ο ιεροψάλτης και να μιλά για επιστημονικές ανοησίες που δεν μπορεί να τις ακούει. Ποιος; Ο υπεύθυνος για την απαράδεκτη διαχείριση της παλαιάς "πανδημίας" (πριν 10 χρόνια) που μας φόρτωσε εκατομμύρια εμβόλια τότε. Yπεύθυνος και για την τωρινή διαχείριση, την αποδεδειγμένα λανθασμένη. Περιδιαβαίνοντας και ελισσόμενος διαχρονικά στα μονοπάτια του ΚΕΕΛ-ΚΕΕΛΠΝΟ-ΕΟΔΥ (πολλά ονόματα, ίδιος οργανισμός) και της εξουσίας και χρηματοδοτούμενος αδρά από διάφορες πηγές (νόμιμα φυσικά), θεωρεί πως απέκτησε την επιστημονική αποκάλυψη, στην οποία δεν μπορεί άλλος να έχει πρόσβαση. Η αμετροέπεια ενός οφικιάλιου. 

Αυτά βλέπει ο κόσμος και δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος το ψέμα; 




Δεν υπάρχουν σχόλια: