Οκτωβρίου 30, 2021

ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΣΗΣ;

Εχθές (29-10-21) δημοσιεύθηκε στο MMWR μελέτη του CDC / ΗΠΑ που συνέκρινε την ανοσία από νόσηση και από εμβόλιο. Η μελέτη έγινε σε άτομα που νοσηλευόντουσαν στο νοσοκομείο για νόσο ομοιάζουσα με την Covid-19 και σε χρονικό διάστημα 3 έως 6 μηνών από την επίσημα γνωστή νόσηση τους  ή τον εμβολιασμό τους. Ο εργαστηριακός έλεγχος των ατόμων αυτών έδειξε υψηλότερη συχνότητα της Covid-19 σ αυτούς που νόσησαν παλαιότερα παρά στους εμβολιασμένους.
Με βάση αυτά οι συγγραφείς προτρέπουν τον κόσμο να σπεύσει να εμβολιασθεί !

Σημειώνουν, όμως, οι συγγραφείς ότι η μελέτη είναι αντίθετη με ανάλογες με
λέτες του Ισραήλ, ότι ο χρόνος διεξαγωγής είναι πολύ κοντά στον χρόνο νόσησης ή εμβολιασμού, ότι δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί μακροπρόθεσμα, ότι η σχετική προστασία του εμβολιασμού έναντι της νόσησης χωρίς εμβολιασμό χρήζει περαιτέρω μελέτης για να τεκμηριωθεί ή να απορριφθεί. 

Τέλος, οι συγγραφείς τονίζουν ότι η μελέτη τους πάσχει από 7 περιορισμούς οι οποίοι μειώνουν λογικά την αξία της. 

Να σημειωθεί ότι οι πλείστοι των συγγραφέων δηλώνουν χρηματοδότηση σε κάποια στιγμή από εταιρείες εμβολίων.

Αυτή λοιπόν την πολλαπλώς πάσχουσα μελέτη έκαναν σημαία οι αμερικανοί και προτρέπουν επειγόντως εμβολιασμό. Το ίδιο θα συμβεί σίγουρα και στη χώρα μας, όπου οι ... γνωστοί  θεωρητικοί του εμβολιασμού θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι ανατράπηκε η ιατρική. 

MMWR, October 29, 2021 / 70



1 σχόλιο:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Μα κ. Καβαλιώτη αυτή η μελέτη μπάζει από παντού. Αναγκάζονται να το πούνε και οι συγγραφείς. Με αυτή την μελέτη της πλάκας προσπαθεί η πρόεδρος της επιτροπής εμβολίων να μας πείσει για την ανωτερότητα του εμβολίου; (αυτά είπε σήμερα στην ενημέρωση). Πως είναι δυνατόν όταν μπαίνει ολόκληρος ο ιός στον οργανισμό του ανθρώπου να μην προκαλεί ικανοποιητική ανοσία, και όταν μπαίνει μία ακίδα να δημιουργεί ισχυρή ανοσία; Δεν έχει τέλος η υπέρ εμβολίου ανο(η)σία.