Μαΐου 15, 2022

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ: ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ

Οι νοσούντες τριδοσίτες αλλά και τετραδοσίτες συνεχίζουν να αυξάνονται. Οι πλήρως εμβολιασμένοι και διασωληνωμένοι είναι στο ίδιο σχεδόν ποσοστό (περιπου 50-50) με τους ανεμβολίαστους, οι αιφνίδιοι θάνατοι, ειδικά νεαρών ατόμων, απασχολούν όλο και πιο συχνά τα ΜΜΕ. Οι περιπτώσεις κακοηθειών έχουν πάρει την ανιούσα.

Επιτέλους θα αναρωτηθεί κανείς γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Θα δοθεί κάποια εξήγηση; Υπάρχει πιθανότητα συσχέτισης με το εμβόλιο; Θα στείλει κανείς κίτρινη κάρτα; Η αποστολή κάρτας δεν είναι απόδειξη ή βεβαιότητα συσχέτισης. Είναι ερέθισμα για έρευνα.

Και όμως, το μόνο που ακούμε είναι «όχι δεν υπάρχει σχέση του εμβολίου και της άλφα ή βήτα κατάστασης». Πως το συμπεραίνουν αυτό οι περιώνυμοι ιατροί; Τι έλεγχο έκαναν; Τίποτε. Απλά δεν θέλουν να χαλάσουν το αφήγημα. Τον λόγο δεν καταλαβαίνω. Οι γιατροί μπορεί να μη συσχετίζουν, αλλά η πράξη (το πεδίο) άλλα λέει. 

Και το ερώτημα που πλανάται όλο και συχνότερα. Θα λάβουν  τα τρέχοντα εμβόλια κανονική και επίσημη άδεια το 2023; Ή μάλλον, θα ζητήσουν οι εταιρείες άδεια για τα συγκεκριμένα εμβόλια ή μήπως θα στραφούν σε κάτι άλλο, παραπλήσιο και βελτιωμένο; 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: