Μαΐου 18, 2022

ΜΕΘ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Έγινε και αυτό που ήταν αναμενόμενο από καιρό. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ οι πλήρως εμβολιασμένοι και διασωληνωμένοι είναι 50.3%. Πάνω από τους ανεμβολίαστους. Να δούμε που θα φτάσει το νούμερο των προστατευμένων από το εμβόλιο ασθενών. Βέβαια, οι διαφορές στα ποσοστά είναι μικρές και μεταβάλλονται, αλλά η ουσία είναι ότι πλέον οι διασωληνωμένοι είναι μισοί - μισοί. Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό. 

Παρά ταύτα ο υπουργός μας επί της Υγείας δεν σταματά να φωνάζει και να λέει ότι το εμβόλιο προστατεύει και είναι ασφαλέστατο. Δεν διστάζει μάλιστα να υιοθετεί περίεργα μαθηματικά μοντέλα με βάση τα οποία περίεργοι επιστήμονες διατείνονται ότι με τους εμβολιασμούς γλυτώσαμε 40.000 θανάτους. Σκεφτείτε: αν δεν εμβολιάζαμε τον κόσμο θα είχαμε δηλ. τώρα 70.000 θανάτους. Αναρωτιέμαι, τα πιστεύουν αυτά που λένε;  Όχι ο υπουργός. Αυτός δεν είναι γιατρός. Αυτός το παιχνίδι του κάνει. Οι γιατροί που τα λένε τα πιστεύουν; Το αστείο είναι ότι πιστεύουν σε φανταστικά νούμερα που δεν μπορούν να αποδειχθούν, αλλά δεν πιστεύουν στα Θεία Μυστήρια όταν τα εμπλέκουν με την ιατρική. Κρίμα τους θρησκευτικούς τίτλους που φέρουν. 

Όσον αφορά τους σε αναστολή υγειονομικούς, πότε θα καταλάβει ο υπουργός το τραγικό λάθος που κάνει; Θα αναφέρω το εξής που έγραψε μια αναγνώστρια του ιστολογίου ως σχόλιο "Η μη επιστροφή των υγειονομικών -που δεν εμβολιάστηκαν- στις δουλειές τους, εκτός από πολύ άδικη, σήμερα φαντάζει γελοία".



2 σχόλια:

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Πάντα ήταν γελοία, απλώς οι υγειονομικοί χρησιμοποιήθηκσν ως φόβητρο για τους υπολοίπους ώστε να κάνουν το "σωτήριο" εμβόλιο και ταυτόγχρονα προπομπός για μελλοντικές υποχρεωτικότητες. Κύριε Καβαλιώτη συνεχίστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, το έχουμε ανάγκη...

alex είπε...

Συμφωνώ με τον κύριο Καράτση. Σήμερα διάβασα και για το περιστατικό στο παπανικολάου με τον 43 ετών άνδρα! Το ΕΣΥ (υγείας)έγινε ΕΣΘ (θανάτου).