Μαΐου 06, 2022

ΛΟΓΙΑ, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

Μας είπε ο υπεύθυνος διαχείρισης της πανδημίας ότι με τους εμβολιασμούς αποφεύχθηκαν 39.000 θάνατοι. Αυτό βέβαια είναι υπόθεση εργασίας. Υποθετικοί είναι οι θάνατοι. Έτσι με βάση κάποιο μοντέλο είπε κάποιο νούμερο. 

Δεν μας είπε όμως πως προέκυψαν οι 29.000 πραγματικοί θάνατοι λόγω της πανδημίας στη χώρα μας. Από covid-19, με covid-19, από άλλα νοσήματα, λόγω έλλειψης ΜΕΘ, λόγω αδυναμίας του ΕΣΥ; Μήπως δικής του (ή συνολικής) διαχειριστικής αδυναμίας; 

Δεν μας τα είπε αυτά.  Όπως δεν μας είπε για τους αλλεπάλληλους αιφνιδίους θανάτους μετά τους εμβολιασμούς. Μπορεί να αποδειχθεί η σχέση; Φυσικά όχι. Μπορεί όμως να αποδειχθούν τα νούμερα που υποτίθεται γλύτωσαν λόγω εμβολίων; Κι εδώ φυσικά όχι.

Το άλλο που μας είπε ο επικεφαλής της επιτροπής είναι ότι το ΕΣΥ χρειάζεται ενίσχυση. Καιρός ήταν να το καταλάβει. Όμως δεν μας είπε και ο ίδιος και οι άλλοι αν τα απίστευτα χρηματικά ποσά που κυκλοφορούν και δημοσιεύονται, πήγαν για ενίσχυση του ΕΣΥ ή για προσωπικό όφελος ή για τυχόν έρευνες και μόνον. Τώρα τι έρευνες ήσαν αυτές που χρειαζόντουσαν ιλιγγιώδη ποσά, μάλλον δεν θα μας το εξηγήσουν ποτέ, ούτε θα τις δούμε ποτέ. Αρκεί που θα βλέπουμε όλους αυτούς που μας έκαναν πλύση εγκεφάλου να διάγουν βίον πολυτελή, ενώ τα παιδιά του λαού να μην μπορούν να βρουν μια θέση παρά τα πτυχία και τα εφόδια που έχουν. Και αρκεί που θα θυμόμαστε γιατρούς που ήσαν εκτός ΜΕΘ επί μέρες ολόκληρες και όταν έφτασε η ώρα να καταλήξουν τους έβαζαν στη ΜΕΘ για ευνοήτους λόγους. 

Σας ευχαριστούμε κ. Οφφικιάλιε για τις σκέψεις σας και το ενδιαφέρον σας. Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δεχθεί κάποτε στην πραγματική Εκκλησία γιατί τώρα υπηρετείτε μόνον την Διοικούσα Εκκλησία και την Εξουσία. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: