Μαΐου 21, 2022

ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

 Μιλάμε για επιδημίες.

Ακούστε λοιπόν. Το 2019, σε όλο τον πλανήτη 9.000.000 θάνατοι οφειλόντουσαν στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Σε μία χρονιά. 

ΝatureBriefing / 19-05-2022


Είναι περισσότεροι από τους θανάτους από Covid-19 σε δύο και πλέον χρόνια; Λήφθηκαν ανάλογα μέτρα καταπολέμησης; Χορηγήθηκαν τα τεράστια ποσά που δόθηκαν για τον κορωνοϊό; Ξέρετε που παρατηρήθηκαν οι θάνατοι αυτοί; Κυρίως σε χαμηλής οικονομικής δυνατότητας χώρες. Δηλ. με ποσά πολύ λιγότερα από όσα δόθηκαν για τον κορωνοϊό θα μπορούσε να λυθεί το θέμα ή έστω να μετριασθεί κατά πολύ. Aυτό, για να μη μας κοροϊδεύει ο WHO και οι άλλοι δισεκατομμυριούχοι σωτήρες της ανθρωπότητας. 



3 σχόλια:

sonia είπε...

Η υποκρισία περισσεύει…Όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε κάποιος σε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο «γίνεται ο κακός χαμός για τα καλαμάκια και τις σακούλες αλλά οι πλαστικές συσκευασίες των δισεκατομμυρίων self test δεν αναφέρονται πουθενά».

Τα περισσότερα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη θα μπορούσαν να λυθούν.Αλλά αυτοί που αποφασίζουν είναι αδίστακτοι κι εμείς που τους παρακολουθούμε πολύ διστακτικοί για να αντιδράσουμε.

alex είπε...

κυρία Σόνια, πολύ ωραία τα είπατε!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Αλεξάνδρα.