Σεπτεμβρίου 08, 2022

ΕΤΗΣΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Σύμφωνα με το Reuters, στις ΗΠΑ θα αρχίσει σύντομα η σύσταση για ένα ετήσιο εμβόλιο  κατά της COVID-19, μιας και τα νέα εμβόλια που θα κυκλοφορήσουν εντός ολίγου καλύπτουν τις τρέχουσες μεταλλάξεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος Joe Biden είπε χαρακτηριστικά " ένα εμβόλιο, μια φορά τον χρόνο, κάθε φθινόπωρο" .

Reuters, 07-09-2022


Πολύ ωραία. Θυμηθείτε κάτι απλό. Τα σκευάσματα με τα οποία εμβολιάσθηκαν δισεκατομμύρια άνθρωποι, θα λάβουν επίσημη κανονική άδεια το 2023 (προς το τέλος νομίζω). Θυμηθείτε λοιπόν ότι δεν θα λάβουν την άδεια αυτή, απλά γιατί δεν θα το ζητήσουν οι ίδιες οι εταιρείες, οι οποίες μάλλον θα παρουσιάσουν και θα ζητήσουν άδεια για νέα σκευάσματα.  

1 σχόλιο:

Δρ Σωτ. Παναγέας είπε...

Αγνοούμε ακόμη τον ακριβή αιτιθοπαθογενετικό μηχανισμό της νόσησης από τον κορωνα-ιό και της δράσης μέσα στο κύτταρο των mRNA εμβολίων του.
Δρα ως γενετικός τροποποιητής ;
Το ακαταδίωκτον τι ρόλο παίζει ;
Το διαβολικής εμπνεύσεως μέτρο της αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών αποτελεί βαρυτάτην ποινήν, εκείνην του εκ πείνης θανάτου όχι μόνον των ιδίων των υγειονομικών αλλά και των οικογενειών τους.
Οι παρενέργειες στις ζωτικές λειτουργίες της αναπνοής, της κυκλοφορίας του αίματος, της κινητικότητος και της αισθητικότητος γιατί δεν ανακοινώνονται από τα ΜΜΕξαπάτησης, γενναίως χρηματοδοτούμενα από τις φαρμακευτικές εταιρείες ή/και από τις Κυβερνήσεις και το παγκόσμιο βαθύ Κράτος ;
Οι παράτυποι μετανάστες εμβολιάζονται και αν δεν γιατί δεν απελαύνονται ;