Σεπτεμβρίου 26, 2021

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

       Δειγματοληπτικά ψήγματα

Τσιόδρας, καθηγητής λοιμωξιολογίας

Πολλές φορές γράφαμε ότι ο άρρωστος πέθανε από Covid-19, ενώ αυτό δεν ήταν σωστό.


Σύψας: καθηγητής λοιμωξιολογίας

Οι μετανάστες, πρόσφυγες (όπως θέλετε ονομάστε τους) δεν αρρωσταίνουν από κορωνοϊό γιατί είναι νέοι και παιδιά.


Σύψας: καθηγητής λοιμωξιολογίας

Μέχρι τις γιορτές θα νοσήσουν όλα τα παιδιά (εδώ εννοούσε τα Ελληνόπουλα) από κορωνοϊό.


Τζανάκης: καθηγητής πνευμονολογίας

Το εμβόλιο έχει μηδενικές παρενέργειες. Όταν δεις θρομβώσεις μετά από εμβολιασμό αυτό είναι σύμπτωση.


Βασιλακόπουλος: καθηγητής πνευμονολογίας

Οι μυοκαρδίτιδες από εμβόλιο είναι πολύ σπάνιες. Αν εμφανιστούν είναι όπως στον γενικό πληθυσμό, διαρκούν 2-3 ημέρες και μετά ιώνται (μια από τις δεκάδες λανθασμένες δηλώσεις του)


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ; 

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;   

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;





3 σχόλια:

Δημήτριος Μπούρας είπε...

Κύριε Καβαλιώτη,

Το πιο κρίσιμο ερώτημα κατά τη γνώμη μου δεν αφορά τους εισαγγελείς, αλλά τους ίδιους τους ιατρούς. Αν η πλειοψηφία τους είχε απορρίψει εξαρχής όλες αυτές τις επίσημες ασυναρτησίες, πιστεύω ότι θα είχε αναγκαστεί και η πολιτεία να λάβει πιο ειλικρινή στάση σε αυτή την ιστορία. Δυστυχώς η πλειοψηφία των ιατρών μοιάζουν υπνωτισμένοι, με αποτέλεσμα την αποθράσυνση της εξουσίας.

JOHN KAVALIOTIS είπε...


Μου κάνει κι εμένα εντύπωση. Έχουν ειπωθεί τόσα ψέματα, τόσα λάθη, τόσες ανακρίβειες που αν κανείς έχει το κουράγιο και τα μαζέψει αυτά τα δύο χρόνια μπορεί να εκδώσει ολόκληρο βιβλίο. Παρόλα αυτά οι γιατροί όχι μόνον δεν αντιδρούν αλλά σκύβουν το κεφάλι και δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι λέει ο κάθε πικραμένος που απέκτησε στασίδι στην τηλεόραση. Και όχι μόνον αυτό αλλά υπάρχουν και γιατροί (μη καθηγητες, γιατί όλοι οι παραπάνω είναι προφέσσορες) που υπερέβαλαν εαυτόν, ξεχύθηκαν στην τηλεόραση και είπαν τα μύρια όσα αντιιατρικά, ειδικά οι παιδίατροι-τηλεαστέρες. Τι να πει κανείς όμως όταν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, πλαστικός χειρούργος, αντί να μιλά ως θεσμικό όργανο, κάνει αναλύσεις επί θεματων που ούτε καν πλησιάζουν την ειδικότητα του. Και τι να πει κανείς όταν και η ίδια η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία προτρέπει με ένα κατάπτυστο κείμενο τους γιατρούς να αποκρύπτουν τα ανεπιθύμητα συμβάντα του εμβολίου και πέραν αυτού έχει και ανακρίβειες στο κείμενο της. Πως μπορεί να εξηγήσει κανείς το φαινόμενο; Και πως να εξηγήσει την μανιώδη επιθυμία των παιδιάτρων να εμβολιάσουν τα παιδιά στα ιατρεία τους, ακόμη και σε ηλικίες που δεν έχουν καν εγκριθεί. Ωρες - ώρες σκέφτεται κανείς ποιοι είναι πλέον οι ψεκασμένοι.

Η ιστορία θα δείξει, αλλά ελπίζω ότι όταν το δείξει, να μην έχουμε πληρώσει βαρύ τίμημα.

Άννα Τουμανίδου είπε...

Πλέον οι γιατροί έχουν χάσει τόσο πολύ το κύρος τους που δεν τους εμπιστευόμαστε εμείς οι γονείς εύκολα. Και παλαιότερα φυσικά, προ κορωνοϊού, άρχισαν να το χάνουν κυρίως στους πιο ''ψαγμένους'' γονείς συνέβαινε αυτό. Όταν δίνονται πολλές αντιβιώσεις χωρίς λόγο στο παιδί, γιατί έχουν ποσοστά στις εκάστοτε φαρμακευτικές εταιρίες, όταν χρεώνουν πολύ ακριβά την επίσκεψη τους ακόμα και για ένα απλό πιστοποιητικό υγείας, όταν προσπαθούν με κάθε τρόπο να δειχθούν- αναδειχθούν εις βάρους των γονέων ή και του παιδιού....ΠΩΣ είναι δυνατόν να μην το περιμένουμε από κάποιους (ευτυχώς όχι όλους) να πράξουν όπως έπραξαν;