Απριλίου 10, 2021

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Το αλαλούμ που επικρατεί στο θέμα των εμβολίων για τον κορωνοϊό δεν λέγεται. Τόσο διεθνώς όσο και στη χώρα μας. Σε μας είναι ίσως πιο μεγάλο το πρόβλημα διότι έχουν πλημμυρίσει η τηλεόραση και τα ραδιόφωνα από ειδήμονες που λένε και τι δεν λένε. Κάθε πιθανή και απίθανη άποψη και ιδέα. Έτσι είπε ο ένα καθηγητής, αυτά δήλωσε ο άλλος καθηγητής, προσοχή τι συμβουλεύει ο τρίτος καθηγητής ... και πάει λέγοντας. Και μέσα από αυτές τις πάμπολλες δηλώσεις ακούγονται και τέτοιες ανακρίβειες που είναι να απορείς. Ας περιορισθούν λίγο οι καθηγητές μας. Βέβαια καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, εντάξει δουλεύουν οι άνθρωποι, αλλά καλό είναι να μη δουλεύουν κι εμάς. 

Υπάρχει μια εθνική επιτροπή εμβολίων. Το σωστό είναι να μιλά με ανακοινώσεις για εμβόλια μόνον αυτή η επιτροπή. Αν και σήμερα η ανακοίνωση  της επιτροπής  για το αμφισβητούμενο εμβόλιο ήταν λίγο περίεργη. Αυτό όμως αποφάσισαν, αυτό θα δεχθούμε. Τυχόν αντιρρήσεις στην επιτροπή και όχι δημοσίως.                



1 σχόλιο:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Οι κάθε ειδικότητας ιατροί των τηλεπαραθύρων εκπέμπουν μηνύματα, που ομοιαζουν με την εικονα της θολής υάλου (ground glass), που προκαλεί η covid-19 στους πνεύμονες.

Κ. Σιακαβέλλας
Παιδίατρος