Απριλίου 18, 2021

ΑΝΟΣΙΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Μας έλεγαν ότι η φυσική ανοσία δεν διαρκεί πολύ. Γι αυτό ας λάβουν οι νοσήσαντες το εμβόλιο. Μας έλεγαν ότι η ανοσία από το εμβόλιο είναι μακρά και καλύπτει και μεταλλαγμένα στελέχη, κάτι που δεν κάνει η φυσική ανοσία.

Κάπου δεν μας ταίριαζε αυτό. Κάπου ήταν ανάποδο με την κλασική ιατρική που έχουμε μάθει. Και επιστημονικά αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Κάπου όμως κάποιοι ανατρέπουν την ιατρική. Είναι δυνατόν; Μα τόσοι καθηγητές το είπαν (αλήθεια πόσους καθηγητές πνευμονολογίας έχει αυτή η χώρα; σαν να είναι πολυπληθής ειδικότητα).

Κι έρχονται τώρα σιγά σιγά και λένε ότι ίσως χρειασθεί και τρίτη δόση, ότι η ανοσία από το εμβόλιο ίσως διαρκεί μόνο λίγους μήνες, ότι ίσως χρειασθεί να αλλάξουμε τη σύνθεση των εμβολίων. Λέτε να είναι αλήθεια; Αλλοίμονο τόσοι καθηγητές το είπαν. Σωστό θα είναι.

Και όσοι έκαναν το εμβόλιο; Τι θα απογίνουν; Μα θα το επαναλάβουν. Κάποτε είχα γράψει: Τι θα γίνει ; Θα γυρνάμε με ένα εμβόλιο στην τσέπη και μόλις ακούμε μετάλλαξη θα κάνουμε και μια δόση εμβολίου;  Ίσως κάπου κοντά μας οδηγούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: