Απριλίου 19, 2021

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΝΟΣΟΣ, ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ

Ο κίνδυνος θρομβώσεων από την Covid-19 είναι 8-10 φορές μεγαλύτερος σε σχέση με τον κίνδυνο από το εμβόλιο και 100 φορές μεγαλύτερος σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. 

CIDRAP / University of Minessota / 15-04-2021



2 σχόλια:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

ΘΑ ΙΣΧΥΕ ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΣΤΩ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ SARS COV 2.

Καβουρης Κυριάκος είπε...

Συμφωνω και επαυξάνω, μόνο στο στενό επαγγελματικό μου περιβάλλον είχα δύο περιστατικά μεγαλων ανθρώπων οι οποίοι πέθαναν μέσα στο δεκαήμερο μετά τον εμβολιασμό απο εγκεφαλικά 80 και 92 χρονών. Ούτε καταγράφηκαν πουθενά ούτε συσχετισθηκαν.Αλλωστε η σχέση του Έλληνα γιατρού με τη κίτρινη κάρτα ειναι σαν να λέμε Αλβανος τουρίστας!!!Οταν ήμουν ειδικευόμενος ένας επιμελητης ειχε κανει μια εργασία με αντικείμενο την καταγραφή των υποχρεωτικά δηλουμενων νοσημάτων στη Διεύθυνση Υγείας του νομού Αχαιας .Το συμπέρασμα και απο τις δύο Παιδιατρικες κλινικές Ριο και Καραμανδανειο ηταν οτι είχαν δηλωθεί στη Διεύθυνση Υγείας το 50% απο οσα ειχαν νοσηλευθει και στα δυο νοσοκομεία.Καμία συνομωσία απλά δεν βαριέσαι!!!! Καβούρης Κυριάκος παιδίατρος Πάτρα