Μαρτίου 03, 2022

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κυκλοφορεί επισήμως τμήμα εμπιστευτικής έκθεσης εταιρείας που αφορά τις ανεπιθύμητες ενέργειες του mRNA εμβολίου κατά της Covid-19.  To κείμενο κυκλοφορούσε εδώ και καιρό στο διαδίκτυο ανεπισήμως. Αν διαβάσει κάποιος την έκθεση [που ήταν γνωστή (ή όφειλε να είναι γνωστή) από πέρισυ]  και τη συνδυάσει και με τη δυνατότητα τροποποίησης του DNA από το εμβόλιο, ή θα τρομάξει ή τουλάχιστον θα προβληματιστεί σοβαρά. 

Καλό θα είναι να διαβάσουν την έκθεση όσοι διαλαλούσαν και διαλαλούν ανερυθριάστως ότι το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές, είναι το καλύτερο που έχει παραχθεί ever, είναι  "στρωμένο" από την εταιρεία, είναι...  είναι... 

Καλό είναι να διαβάσουν την έκθεση όσοι επέβαλαν την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, κατά παράβαση κάθε ηθικού κανόνος.

Καλό είναι να διαβάσουν την έκθεση όσοι επέβαλαν πρόστιμο στους διστακτικούς πολίτες, ωθώντας τους και πιέζοντας τους προς εμβολιασμό, κατά παράβαση (πάλι λέω) πάσης ηθικής εννοίας. 

Καλό είναι να διαβάσουν την έκθεση οι παιδίατροι που έσπευσαν να υπερθεματίσουν για τη χορήγηση του εμβολίου στα παιδιά. 

Αλήθεια θα σκεφτεί κανείς για το τι έκαναν ή τι συνεχίζουν να κάνουν; Από τους πολιτικούς δεν περιμένουμε κάτι. Οι γιατροί όμως; Τόσο υποταγή; Κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει ιατρικά;



Δεν υπάρχουν σχόλια: