Μαρτίου 20, 2022

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ: ΠΡΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗΣ;

Οι δύο εταιρείες που παρασκευάζουν mRNA εμβόλια, έχουν καταθέσει στον FDA / USA στοιχεία και ζητούν άδεια για δεύτερη αναμνηστική δόση εμβολίου (ουσιαστικά για την τέταρτη δόση). Η άδεια δεν έχει δοθεί ακόμη, προφανώς θα δοθεί, και φυσικά θα είναι προσωρινή (για χρήση λόγω επείγουσας ανάγκης). Η μία εταιρεία τη ζητά για συγκεκριμένη αρχικά ηλικιακή ομάδα, ενώ η άλλη για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών. 

Ως εδώ καλά. Τί γίνεται στην όμορφη και αγγελικά πλασμένη χώρα μας; Βγήκε έμπλεος χαράς ο εθνικός πνευμονολόγος και άτυπος κυβερνητικός εκπρόσωπος και ανακοίνωσε  ότι οσονούπω έρχεται η τέταρτη δόση (πληροφορημένος εκ των προτέρων ο άνθρωπος για την έγκριση) η οποία θα καταστεί υποχρεωτική για απαξάπαντες.

Μάλιστα. Η δόση ακόμη δεν εγκρίθηκε στην πηγή της και οι σοφοί της επιτροπής αποφάσισαν ήδη που θα την χορηγήσουν. Βασίζονται στα στοιχεία της νόσου που δίνουν. Τα στοιχεία που δείχνουν ότι το εμβόλιο είναι ήδη αποτυχημένο δεν τα λαμβάνουν καθόλου υπόψη. Παρά το υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων (δικά τους στοιχεία) και παρά τη συνέχιση της νόσου επιμένουν να εμβολιάσουν ό,τι κινείται σ΄ αυτή τη χώρα. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μόνο με τον εμβολιασμό δεν διακόπτεται μια πανδημία. Μάλλον κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν. Για ευνοήτους προφανώς λόγους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: