Μαρτίου 22, 2022

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ CDC / USA (ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΣΩΝ / ΗΠΑ)

Το CDC, το περίφημο αυτό όργανο των ΗΠΑ, στα στοιχεία και τις μελέτες του οποίου βασίζονται πλείστες όσες οδηγίες και κατευθύνσεις της ιατρικής επιστήμης, διαπίστωσε με κάποιον τρόπο ότι έκανε λάθος στο μέτρημα των νεκρών από Covid-19 στις ΗΠΑ. Έτσι αφαίρεσε από το σύνολο, 72.000 θανάτους. Μέσα σε αυτούς ήταν και 416 παιδιά. 

Με βάση τα νούμερα αυτά το CDC μειώνει τους θανάτους των παιδιών κατά 24% (όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό). Υπολογίζει επίσης ότι  τα παιδιά ευθύνονται για το 19% όλων των περιπτώσεων Covid-19. Ωστόσο, λιγότερο από 0.26% αυτών των περιπτώσεων οδήγησε σε θάνατο, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής. 

Reuters 18-03-2022
GHN 21-03-2022

-------------------------------

Τι να σχολιάσει κανείς σε τέτοια ανακοίνωση; Αν οργανισμοί του μεγέθους του CDC κάνουν τόσα λάθη (και δεν είναι η πρώτη φορά), σκεφτείτε τι "κοπτοραπτική" γίνεται στη χώρα μας. Με βάση τα σωστά ή λάθη των διαφόρων οργανισμών ή ιδρυμάτων επεβλήθη η πανδημία και πολύ περισσότερο ο καθολικός εμβολιασμός. Και κυρίως επεβλήθη, απολυταρχικά θα λέγαμε, η στέρηση θεμελιωδών δικαιωμάτων των λαών, η ανατροπή κεκτημένων και η ανακατάταξη του πλανήτη. 
Ποιον να πιστεύει πλέον ο κόσμος; Και θα το ξαναπώ: οι γιατροί ακολουθούν άκριτα οδηγίες και πράξεις χωρίς τουλάχιστον να αναρωτιούνται.  

Ο κύριος οφφικιάλιος έχει να πει άραγε κάτι;





     

Δεν υπάρχουν σχόλια: