Μαρτίου 30, 2022

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ;

Ακόμα και οι πιο σκληροί τηλε - ειδικοί άρχισαν να τα μαζεύουν σιγά-σιγά για τα μέτρα και το εμβόλιο. Παραμένει ο εθνικός πνευμονολόγος, ο οποίος προσφάτως άρχισε δειλά να λέει ότι ναι οι εμβολιασμένοι μπορεί και να καταλήξουν αλλά εξαιρετικά σπάνια. Παρά ταύτα επιμένει σε τέταρτη δόση, λέει να γίνει τώρα ώστε τον Οκτώβριο να χορηγηθεί επικαιροποιημένο εμβόλιο (5η δόση δηλαδή). Και φυσικά η ιστορία θα συνεχίζεται.  

Το πιο θρασύ είναι ότι ψεύδεται λέγοντας πως ο ΕΟΔΥ ως πλήρως εμβολιασμένους εννοεί αυτούς που έκαναν δύο δόσεις και όχι τρεις. Περίεργο, γιατί ο ΕΟΔΥ λέει άλλα όταν απευθύνεσαι εκεί.  Και φυσικά ένας που έχει κάνει μόνο δύο δόσεις δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού, άρα θεωρείται ανεμβολίαστος (σύμφωνα με το κρατικό αφήγημα).  Κάποιοι μιλώντας μόνοι τους, χωρίς καίριες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και χωρίς αντίλογο λένε ότι θέλουνε ή ότι τους διατάσσουν να λένε. 

Τον εθνικό αυτόν πνευμονολόγο, ο ιατρικός σύλλογος έπρεπε να τον είχε διαγράψει προ πολλού για όσα φοβερά και τρομερά έχει πει.  Αλλά...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: