Μαρτίου 26, 2022

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ

Τι κρίμα. 
Μέρα θρησκευτικής κα εθνικής εορτής και ενότητας, βγήκαν δυο μέλη της επιτροπής των σοφών να διχάσουν για μια ακόμη φορά τον κόσμο και να προκαλέσουν την οργή των ανθρώπων.
 
Είπε ο ένας "δεν θα πάω σε ταβέρνα όπου θα έρθει δίπλα μου ο ανεμβολίαστος", ο δε άλλος " δεν μπορώ να πάω σινεμά και να νοιώθω ότι δίπλα μου θα κάθεται ανεμβολίαστος". 

Και καλά ο πρώτος, στερείται νου και εμπειρίας στο θέμα. Δεν τον λαμβάνει κανείς υπόψη. Ο δεύτερος, που είναι και λοιμωξιολόγος, που γνωρίζει ότι οι εμβολιασμένοι προσλαμβάνουν, μεταδίδουν και νοσούν, που δεν ελέγχονται, που κυκλοφορούν ελεύθερα ως κινητές βόμβες, που αντιλαμβάνεται ότι σήμερα διατρέχουμε μια επιδημία εμβολιασμένων, πως ξεστόμισε τέτοια κουβέντα; Ή οι τρεις δόσεις εμβολίου προστατεύουν τον εμβολιασθέντα, οπότε δεν έχει λόγο να φοβάται ή δεν τον προστατεύουν οπότε γιατί να το κάνει. Και υποθέτω ότι η επιτροπή των σοφών δεν αγνοεί το γεγονός ότι το 38% των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ είναι τριπλοεμβολιασμένοι (δικά τους στοιχεία).

Ίσως καταντάει βαρετό να λέμε τα ίδια πράγματα, αλλά δεν καταντάει βαρετό να μας λένε και οι σοφοί τις ίδιες ανακρίβειες συνεχώς;

Όταν οι επιστήμονες γίνονται υπηρέτες της εξουσίας τότε η επιστήμη εκτρέπεται επικίνδυνα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: