Ιανουαρίου 15, 2022

ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σε τι εποχή ζούμε; Παρανοϊκή; Σχιζοφρενική; Πως να τη χαρακτηρίσει κανείς; Δυο χρόνια τώρα ακούμε νούμερα, ποσοστά, θνητότητες, και την προσταγή εμβολιαστείτε. Συνεχώς και αδιαλείπτως. 

Ωραία λοιπόν. Εμβολιαστήκαμε. Το αποτέλεσμα ποιο είναι; Χιλιάδες νεκροί, χιλιάδες νοσούντες. Και από τις δύο πλευρές. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Έχει σημασία από ποια πλευρά είναι οι περισσότεροι; 

Ένα φάρμακο, όταν το βάλεις στον οργανισμό σου μπορεί να έχει ανεπιθύμητες ενέργειες. Το γνωρίζεις. Αλλά είσαι άρρωστος. Κάτι πρέπει να κάνεις. Ένα εμβόλιο θεωρητικά δεν προκαλεί νόσο, δεν μεταδίδεις, δεν πεθαίνεις. Και είσαι υγιής όταν το λαμβάνεις. Με τα τρέχοντα όμως εμβόλια ισχύουν και τα τρία και επιπλέον εκτίθεσαι στις όποιες παρενέργειες όντας υγιής. Ενώ φυσικά δεν είναι βέβαιο ότι θα νοσήσεις ή θα πάθεις κάτι από τη νόσηση αν δεν λάβεις το εμβόλιο. Ωστόσο, η συνεχής επιβολή του φόβου, οι απειλές και η επιβληθείσα τιμωρία ανάγκασε πολύ κόσμο να εμβολιασθεί ακόμη και παρά τη θέληση του. 

Τώρα λοιπόν ανακοινώνουν ότι το 83.2% των διασωληνωμένων  στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και το 16.8% εμβολιασμένοι πλήρως (ΕΟΔΥ 14-01-2021). Το πλήρως σημαίνει 3 δόσεις. 

Ερώτηση 1η: Το 16.8% των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ που είναι εμβολιασμένοι είναι μικρό ποσοστό; Να είσαι υγιής, να εμβολιαστείς και αντί να νοιώσεις ελεύθερος, να κινδυνεύεις να πας στη ΜΕΘ σε τέτοιο ποσοστό; Είναι αυτό αποδεκτό για ένα εμβόλιο; 

Ερώτηση 2η: Γιατί οι κύριοι του ΕΟΔΥ δεν μας λένε πόσοι από τους 83.2% των ΜΕΘ είχαν εμβολιασθεί με 2 δόσεις ή με μία, αλλά μιλάνε αορίστως για μερικώς εμβολιασμένους; Απλά γιατί τότε το ποσοστό των μερικώς συν ολικώς εμβολιασμένων θα έφθανε σε ικανό ύψος και σε άλλα ποσοστά.  20%, 30%, 40% ; Αφού δεν μας το λένε μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλουμε.    

Αυτά δεν τα γνωρίζει ο γίγαντας της πνευμονολογίας που μιλά για ζώνες, μεθυσμένους και φυλακίσεις; Δεν τα γνωρίζει ο ανεκδιήγητος δημοσιογραφίσκος ( διαγραφείς πλέον από την ΕΣΗΕΑ ) που έχει εκστομίσει τις χειρότερες ατάκες της τηλεόρασης; Βέβαια, μήπως θα καταλάβουν τίποτε; Πάντως τη δουλειά για την οποία πληρώνονται την κάνουν καλά.

Το σημαντικότερο είναι, δεν τα γνωρίζει ο καθ ύλην υπεύθυνος και διευθυντής της επιτροπής σοφών;

Ερώτηση 3η: Ανακοινώνουν ότι το 90% των άνω των 60 ετών είναι εμβολιαστικά καλυμμένοι ( Γ Γ πρωτοβάθμιας περίθαλψης).  Από το υπόλοιπο 10% κάποιοι σίγουρα θα έχουν νοσήσει. Τι απομένει; ένα ελάχιστο ποσοστό. Αν αυτά που λένε είναι σωστά, γιατί κυνηγούν αλύπητα, τιμωρητικά το μικρό αυτό ποσοστό και θα αρπάξουν 100Ε το μήνα από κάθε συνταξιούχο; Ρωτάνε πόσοι έχουν περίσσευμα να δίνουν αυτό το ποσόν. Σήμερα ειδικά που έχουν αυξηθεί τα πάντα; Είναι αδιανόητο να τιμωρείς τον άλλον για να σώσεις μια κατάσταση για την οποία δεν ευθύνεται όμως το μικρό αυτό ποσοστό. Σήμερα διατρέχουμε το τμήμα εκείνο της πανδημίας που οφείλεται στους εμβολιασμένους. Έχουμε αναλύσει πολλές φορές το γιατί. Το να τιμωρείς λοιπόν τους λίγους είναι παρανοϊκό.  Και μάλιστα για ένα προϊόν που δεν είναι καθολικά αποδεκτό από τον ιατρικό κόσμο. Μήπως λέγεται εκβιασμός αυτό; 

Ερώτηση 4η: Πόσο παρανοϊκό είναι να απολύεις τους υγιειονομικούς επειδή δεν εμβολιάζονται, ενώ διατηρείς εκατοντάδες εμβολιασμένους υγιειονομικούς που νοσούν;

Ερώτηση 5η: Πως μπορείς να διακηρύσσεις δημοσίως και ωμά ότι πρώτα θα καταναλωθούν τα εμβόλια και μετά θα έρθουν τα φάρμακα; Αφορά τα μονοκλωνικά και ειπώθηκε δημοσίως.

Ερώτηση 6η: Λέγεται ότι η χώρα μας παρήγγειλε (προφανώς κατόπιν εισηγήσεως του διευθύνοντος την επιτροπή), μεγάλο όγκο εμβολίων (δεν γνωρίζω τον αριθμό και δεν μπορώ να βεβαιώσω). Μήπως γι αυτό πιέζουν συνεχώς για εμβολιασμούς; Κάπου πρέπει να καταναλωθούν αυτά. Έχουν και ημερομηνία λήξεως.

Εάν δεν υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες για τη μονομανία των εμβολιασμών, τότε υπάρχει τρικυμία εν κρανίω των ειδικών. Πρώτη φορά ακούμε ότι η αποτυχία ενός εμβολίου (έστω και μερική) οφείλεται σε αυτούς που δεν το έχουν λάβει !


3 σχόλια:

sonia είπε...

Γεια σας κ.Καβαλιώτη,

Πώς να διαφωνήσει κανείς μαζί σας;Μεγάλη σύγχυση.Εντός και εκτός της χώρας μας.

Η τελευταία πρότασή σας πάντως είναι...απολαυστική!

Καλό ξημέρωμα.

Σόνια Χριστοφορίδου

Ανώνυμος είπε...

Tο κατοστάρικο θα στηρίξει το ΕΣΥ, τα χρωστούμενα εκατομμύρια ΝΔ ΚΙΝΑΛ γιατί δεν κατάσχονται από άμεσα για να φτιάξουμε ένα καινούργιο ΕΜΕΙΣ;

κυρίλλου Αλεξάνδρα

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Στην τελευταία σας πρόταση θα πρόσθετα πως πάντα βρίσκουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Και αν όλοι μας θέλαμε να κάνουμε το εμβόλιο, θα έβρισκαν τον τρόπο, κάποιους να τους κανούν από αντίδραση, να μη το κάνουν ( ισώς με την αυταρχική τακτική τους αυτό κάνουν ήδη ) για να μπορούν να φορτώσουν κάπου τις ευθύνες τους σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Και αν πάλι αυτή η κρίση δεν είναι και πολύ φυσική, με το να μας διαιρούν και να στρέφουν τον έναν εναντίον του άλλου, αυτοί συνεχίζουν να βασιλεύουν. Για τα δεινά σας δε φταίμε εμείς αλλά οι αντιδραστικοί (πολύ βολική εξήγηση)