Μία από τις μεγαλύτερες μελέτες για το θέμα αυτό, έδειξε ότι μεγάλη κατανάλωση τέτοιων προϊόντων (πάνω από 160 g / ημέρα) αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από κακοήθεια κατά 43% και από καρδιαγγειακές παθήσεις κατά 70%, σε σχέση με αυτούς που δεν καταναλώνουν τέτοιες ποσότητες.
Ο περιορισμός της κατανάλωσης μόνο όφελος μπορεί να έχει. Όχι λοιπόν κάθε μέρα, όχι μεγάλες ποσότητες.
BMC Medicine 2013, 11:63 doi:10.1186/1741-7015-11-63
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου