Ιουλίου 25, 2013

ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ

Ολόκληρο δίκτυο με πόρνες πολυτελείας είχε στήσει γνωστή μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία στην Κίνα. Χρηματοδοτούσε τις γυναίκες και τις προωθούσε σε άτομα με υψηλές θέσεις σε νοσοκομεία, κρατικούς φορείς κλπ, κυρίως όπου λαμβάνονταν αποφάσεις για αγορά και κατανάλωση φαρμάκων. 

Εκτός αυτού, η εταιρεία δωροδοκούσε συνεχώς άτομα σε καίριες θέσεις. Το συνολικό ποσό δωροδοκιών εγγίζει τα 500.000.000 δολλάρια. Ιλιγγιώδη ποσά ακόμη και για τα μεγέθη της Κινας. 

Τέσσερα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας συνελήφθησαν, ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας είχε φύγει από  την Κίνα, πριν αρχίσουν οι συλλήψεις.

Ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος!

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Καθημερινή 21-07-2013


Η απορία μου: Μια εταιρεία η οποία έχει πρωτότυπα και καλά φάρμακα, γιατί χρειάζεται να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες ώστε να πείσει τους γιατρούς να συνταγογραφούν; Δεν πιστεύει στην αξία των προϊόντων της;


1 σχόλιο:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Παλιέ μου φίλε σύντροφε περασμένων κα ιρών συγχώραμε που χθες,όταν καμάρωνες για τα καινούρια σου έπιπλα, εγώ σκεφτόμουνα πως το καθένα έκρυβε κάποιαν υποχώρηση,ενα χιλιάρικο περίπου εκπορνευμένης σκέψης που πια την πούλαγες χωρίς να νιώθεις την ανάγκη έστω να παραστήσεις τραγωδία. Τίτος Πατρίκιος.