Νοεμβρίου 01, 2021

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΑΠΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΑΠΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Με την ευκαιρία πολλών γεγονότων σε φιλικά περιβάλλοντα, με την ευκαιρία συνεχών συμβαμάτων, με την ευκαιρία πολλαπλών δηλώσεων σχετικών και μη (συνήθως μη) επιστημόνων θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις:

- μπορεί κάποιος να μας πει τον αριθμό των πάσης φύσεως κακοηθειών στη χώρα μας πέρισυ και φέτος;
- μπορεί κάποιος να υπολογίσει τα νούμερα εγκεφαλικών επεισοδίων πέρισυ και φέτος;
- μπορεί να διαπιστωθεί ο αριθμός των θρομβωτικών επεισοδίων πέρισυ και φέτος; 
- μπορεί κάποιος να υπολογίσει τις μυοπερικαρδίτιδες στη χώρα μας πέρισυ και φέτος; 
- κλπ, κλπ, κλπ

Είναι πάρα πολύ εύκολο να κάτσουν οι ειδικοί, να βάλουν τα νούμερα κάτω και να υπολογίσουν τις διαφορές. 

Βαρεθήκαμε να ακούμε πνευμονολόγους, μικροβιολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, γενετιστές, βιολόγους, νευροχειρουργούς, μηχανικούς, χημικούς και κάθε άλλη πιθανή και απίθανη ειδικότητα να μας κάνουν αναλύσεις, να μας καθοδηγούν, να προβλέπουν και να μας απειλούν. Όλοι αυτοί αντί να μιλάνε καλό θα ήταν να καταγράφουν κάθε συμβάν που γνωρίζουν μετά τον εμβολιασμό και να το καταθέτουν στον ΕΟΦ. Το να βγαίνει ο κάθε πικραμένος, να διαφημίζει το όνομα του και να λέει ότι όλα είναι τυχαία, αυτό δείχνει είτε άγνοια είτε υπακοή κάπου. Κάθε τι στραβό που παρατηρείται σε έναν εμβολιαζόμενο είναι τυχαίο, είναι συγκυριακό, θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Μόνον αυτά ακούμε.

Τα γραπτά μένουν κύριοι. Τολμήστε και κάνετε συγκρίσεις και όχι μόνον θεωρητικές υποθέσεις. Το να μας λέτε πόσους θα γλυτώναμε έτσι αορίστως, είναι έπεα πτερόεντα. Χάντρες για τους ιθαγενείς. Πέστε μας γιατί δεν γλυτώσαμε ένα σωρό κόσμο. Με απτά δεδομένα. Πέστε μας αν υπάρχουν, και αν ναι γιατί υπάρχουν, ανεπιθύμητα συμβάματα μετά το εμβόλιο. Και σε τι έκταση. Και μην πείτε ότι δεν τα γνωρίζετε. Ότι τα αγνοείτε.  Διότι θα πείτε ψέματα. Ας ανακοινώσει ο ΕΟΦ τα ευρήματα του (αν υπάρχουν καταγεγραμμένα). 

Φτάσαμε το 60-70% και πλέον ίσως της εμβολιαστικής κάλυψης (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία). Προσθέστε και τους νοσήσαντες. Πόσο πια πρέπει να φτάσει η ανοσία για να σταματήσουν οι νοσήσεις και οι θάνατοι;

Ή επιτέλους, εφαρμόστε ένα μαζικό πρόγραμμα ελέγχου αντισωμάτων στον πληθυσμό για να δούμε τι συμβαίνει. Και μην πείτε ότι τα αντισώματα δεν έχουν νόημα. Όλες οι μελέτες σε αντισώματα στηρίζονται. Ειδικά οι επιδημιολογικές μελέτες.           

Προ καιρού ο ΕΟΔΥ χορήγησε σε μικροβιολόγο 1.800.000 Ε (είχαν προηγηθεί από άλλη πηγή και άλλα 600.000Ε) για να παρακολουθήσει αντισωματικά ασθενείς με HΙV. Παρόλο που έχουμε πανδημία από κορωνοϊό !!!  Αν αυτό δεν είναι πρόκληση, τότε τι είναι;  Γιατί δεν ψάχνουμε τον κορωνοϊό που μας ταλαιπωρεί τώρα, και ασχολούμεθα με τον HIV;

Πριν πολλά χρόνια είχα αναρτήσει ένα σκιτσογράφημα. Νομίζω ότι και σήμερα έχει την ίδια, ίσως και περισσότερη, αξία.  







πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται

ΠΛΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια: