Μαρτίου 28, 2022

ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

΄Ακουγα προχθές την πολύχρωμη κυρία να λέει ότι στις ΜΕΘ το 80% είναι ανεμβολίαστοι, όταν την ίδια στιγμή ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει ότι το 41.2  %  των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ είναι τριπλά εμβολιασμένοι. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους διπλά εμβολιασμένους στις ΜΕΘ (που ο ΕΟΔΥ τους κατατάσσει στους ανεμβολίαστους) τότε το ποσοστό μπορεί να ξεπερνά και το 60%.    

Γιατί ψεύδονται τόσο ασύστολα οι τηλε-ειδικοί; Βέβαια το πιο απλό ερώτημα είναι  γιατί τους ακούει ο κόσμος;

Μια άλλη δήλωση της κυρίας ήταν για τους διάφορους που βγαίνουν στα κανάλια και κάνουν πρόωρες εκτιμήσεις για πιστοποιητικά κλπ. Μα οι διάφοροι αυτοί είναι από το υπουργείο ή μέλη της επιτροπής των σοφών. 

Ας καταφέρουν λοιπόν να συννενοηθούν μεταξύ τους κι έπειτα να βγαίνουν να μιλάνε.

Κι ακόμη ένα για την πολύχρωμη κυρία. Πως κάνει κρίσεις για τους ασθενείς και την κατάσταση στα νοσοκομεία; Πότε πατάει στο νοσοκομείο η ίδια;. Πως διευθύνει την Κλινική της; Όλη μέρα στα κανάλια είναι. Έλεος. 

Περιττό βέβαια να πούμε για την ηγεσία του Υπουργείου. Τα πρόστιμα αναστέλλονται, τα πιστοποιητικά αναστέλλονται. Το Σεπτέμβριο τα επανεξετάζουμε. Γιατί άραγε; Το καλοκαίρι δεν χρειάζονται εμβόλια; Δεν μεταδίδεται ο ιός; Οι προφυλάξεις είναι για τον χειμώνα μόνο; 

Καταστάσεις απείρου κάλλους.



1 σχόλιο:

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Πόσες φορές θα το γράψω; Μα το γράφω μόνιμα και στη διπλανή στήλη στο ιστολόγιο. Δεν δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια.