Ιουνίου 02, 2018

ΣΧΗΜΑ ΟΞΥΜΩΡΟΝ

Όλοι οι επίσημοι φορείς διακηρύσσουν και απαιτούν να εφαρμόζουμε το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών. Σωστό.

Συγχρόνως, όλοι οι επίσημοι φορείς (οι ίδιοι με τους προηγούμενους) προσπαθούν να μας πείσουν πόσο καλό είναι το α ή το β εμβόλιο και μας εξωθούν να χορηγούμε το εμβόλιο. Να σημειωθεί ότι το α ή β εμβόλιο δεν περιλαμβάνονται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών. 

Θυμίζει θέατρο του παραλόγου αυτό.

Τελικά,  να εφαρμόζουμε ή  όχι το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών; 


5 σχόλια:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ.
Τάκης Θεοδωρόπουλος

Κ. Σιακαβελλας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
JOHN KAVALIOTIS είπε...

Δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως την έννοια της φράσης του δημοσιογράφου. Εξάλλου, η γραφή του δημοσιογράφου αυτού της Καθημερινής, δεν μου αρέσει και πολύ.

Το σχόλιο φυσικά δημοσιεύεται μια και είναι ενυπόγραφο.

Κ. Σιακαβελλας είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΤΑ.
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΓΕΛΟΙΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ.
ΓΕΛΟΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Αγαπητέ μου φίλε,
Σωστές οι παρατηρήσεις (δικές σου ή του δημοσιογράφου). Φάσκουμε και αντιφάσκουμε σε πλείστες καταστάσεις του βίου μας, αναλόγως των εκάστοτε δεδομένων. Βέβαια λίγο σκληρές οι λέξεις που χρησιμοποιείς. Στα παραδείγματα που έθεσες μπορεί κάποιος να παραθέσει ακόμη μύρια όσα. Η χώρα έχει φτάσει στο έσχατο σημείο κατάπτωσης (αν και φοβάμαι ότι δεν υπάρχει πάτος). Θυμάσαι που ο Καλλιγούλας έχρισε ως συγκλητικόν το άλογο του; Μήπως εγγίζουμε την εποχή εκείνη; Δεν κινείται όμως τίποτε για αντίδραση. Μόνον ομοφυλόφιλοι, άφυλοι, έμφυλοι, διαφυλικοί κλπ κλπ κάνουν πάρτι.
Φίλε μου, νομίζω ότι αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία. Η συρρίκνωση θα είναι τέτοια που ούτε τη φανταζόμαστε. Η χώρα χρειάζεται ανασύσταση εκ βάθρων. Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει αυτό; Πιστεύεις ότι μπορούμε να εμποδίσουμε τον διαμελισμό;