Ιανουαρίου 03, 2020

2020 - ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ;

Mια μυστηριώδης μορφή πνευμονίας, ιογενούς μεν αιτιολογίας αγνώστου δε ιού, προσέβαλε
44 άτομα σε πόλη της νότιας Κίνας.

South China Morning Post 03-01-2020

***

H πολιομυελίτιδα επιστρέφει δυναμικά στο Πακιστάν, μια χώρα με μεγάλη αντίθεση προς τους εμβολιασμούς.

GHN 03-01-2020

*** 

Δεν υπάρχει φως, δεν υπάρχουν τρόφιμα, οι αρρώστιες θερίζουν. Μα πως να πάρουν φάρμακα αφού δεν έχουν λεφτά ούτε για φαγητό; Τα νεογέννητα κλαίνε - ποιος θα τα ταϊσει άραγε; Υεμένη 2020. Πόσα χρόνια πόλεμος;

GHN 03-01-2020 


******

Σημείωση: Πέρα από τις λοιμώξεις και τις αρρώστιες γενικώς, η κατάσταση είναι άκρως απειλητική παντού. Στη γειτονιά μας η Λιβύη φλέγεται, στη Συρία ο πόλεμος δεν σταμάτησε, στο Ιράν δολοφονήθηκε σήμερα κάποιος αξιωματούχος, οι Ιρανοί απειλούν με εκδίκηση, ο πολεμοχαρής γείτονας θέλει να τινάξει τα πάντα στον αέρα διότι ορέγεται εδάφη και πλούτη. Οι ζωές συνεχίζουν να χάνονται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου και της Μεσογείου.   
Το 2020 εισέρχεται δυναμικά στην Ιστορία υποσχόμενο την έναρξη ενός μεγάλου και καταστροφικού πολέμου, πιθανόν και παγκοσμίου πολέμου. 
Η κατάσταση θυμίζει λίγο κάτι από την προ του 2ου παγκοσμίου πολέμου εποχή. Ή την ορχήστρα που έπαιζε αμέριμνα πριν τη βύθιση του Τιτανικού. 
Να τονισθεί ότι μεγάλες ποσότητες χρυσού και δισεκατομμύρια χαρτονομισμάτων εξαφανίζονται βαθμιαία αλλά σταθερά από την αγορά παγκοσμίως. Κάποιοι προνοούν ή γνωρίζουν; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: