Φεβρουαρίου 15, 2023

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ

Όσους εξέφραζαν ενδοιασμούς για το εμβόλιο του κορωνοϊού  τους έλεγαν ψεκασμένους, ανόητους, αγράμματους κλπ. Τους γιατρούς που δεν εμβολιάστηκαν τους έδιωξαν (έστω προσωρινά) από την εργασία τους. Τα κοσμητικά επίθετα εναντίον τους ουκ ολίγα. Και τι δεν έλεγε ο περίφημος εθνικός πνευμονολόγος μας (παράδειγμα): τα ψέκια, οι ανόητοι, πως να εμπιστευθείς την υγεία σου σε ένα γιατρό που δεν πιστεύει την επιστήμη την οποία υπηρετεί. Να τιμωρηθούν, να απολυθούν, να μην πληρώνονται κλπ κλπ. Μέχρι και διακοπή συντάξεων πρότειναν.  

Τώρα που άρχισαν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, τώρα που οι θάνατοι, οι αιφνίδιοι θάνατοι, είναι καθημερινοί, τώρα που τα θρομβωτικά επεισόδια χορεύουν, τώρα που από όλον τον πλανήτη έρχονται σήματα αντίδρασης, αγανάκτησης και αμφισβήτησης, τώρα που και ο περιβόητος Fauci προσπαθεί να δικαιολογηθεί, τώρα τι έχουν να πουν οι διατεταγμένοι τηλεαστέρες της παραπληροφόρησης; Πού εξαφανίστηκαν οι περισσότεροι; Αφού έλαβαν εκατομμύρια εκατομμυρίων για έρευνες, τώρα εσιώπησαν. Ποιους λοιπόν θα εμπιστευθεί ο κόσμος; Τους καθηγητές που μιλούσαν για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα; Τους καθηγητές που έλεγαν για ανοσία αγέλης; Εκείνους που ισχυριζόντουσαν ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ελάχιστες και διαδράμουν ακίνδυνα; 

Σε ποιούς λοιπόν να εμπιστευθεί ο κόσμος την υγεία του;  Σ΄ αυτούς που πριν γνωρίσουν το προϊόν εγνώριζαν την αθωότητα του; Σ αυτούς που ώθησαν ή υποχρέωσαν τον κόσμο σε πράξεις που ήσαν τελικά καταστροφικές για μεγάλο πλήθος; Χιλιάδες είναι όσοι υπέστησαν κάποια (οποιαδήποτε) βλάβη. Το επονομαζόμενο post-vac syndrome. Τόσο που σε μία χώρα οργανώθηκαν σε σύλλογο (πάνω από 240.000) και απαιτούν αποζημιώσεις.   

Τι έχει να πει για όλα αυτά, έστω ο εθνικός μας πνευμονολόγος; Θα μας ταλανίζει επί πολύ; Χωρίς καμία αιδώ;




2 σχόλια:

alex είπε...

Δυστυχώς στο χώρο του νοσοκομείο οι ανεμβολίαστοι ΄΄συνάδελφοι΄΄ θεωρούνται παρακατιανοί που τους άξιζαν όσα έπαθαν.
αλεξάνδρα γυμνοπούλου, (παρακατιανή)

Ανώνυμος είπε...

"Άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι"
Για να μην πέσουμε στην παγίδα που έπεσαν.
Αθανάσιος Διδάγγελος , Παιδίατρος